iPon Hírek

Olcsó fejhallgató-jack az iPhone-hoz

Dátum | 2007. 09. 26.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Egy fontos hiba, amit az Apple elkövetett az iPhone megalkotásánál, egy elég prózainak tűnő, de sokak számára annál idegesítőbb apróság: hogy a fejhallgató-csatlakozójába hagyományos fejhallgatókat nem lehet beilleszteni. Erre a bosszantó apróságra kínál most megoldást a Helium Digital egy hasznos aprósággal - ami ráadásul még messze a legolcsóbb is a piacon - mindössze $3,99 (kb. 740 Ft). Érdekes adalék még az is, hogy maga az Apple egyáltalán nem állt elő semmi hasonló megoldással.

Természetesen korábban is előálltak már mások is hasonló eszközökkel - így például a Griffin és a Belkin elsőként, de az ő áraik közel két és félszeresét tették ki a Helium Digital jelenlegi ajánlatának (egész pontosan 10 és 11 dollárt - kb. 1.850 és 2.035 Ft) - sőt, a Shure $50-ért (kb. 9.250 Ft) volt képes forgalomba hozni egy zenei telefon-adaptert VoicePort mikrofonnal, amivel leállíthattuk az iPhone-on épp játszott zenénket, amíg lebonyolítottunk egy hívást. végül ott volt még természetesen a Monster Cable túlértékelt darabja, a 20 dolláros (kb. 3700 Ft) iSplitter 200 fejhallgató-megosztó.

Mindezeket figyelembe véve a Helium Digital HD-005 3,5mm-es fejhallgató-adaptere még jobban kiemelkedik a tömegből a maga szerény árfekvésével - plusz egy darabig a cég még ajándékba is adja a kiszállítást a megrendelésekhez.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.26. 07:51
Egy fontos hiba, amit az Apple elkövetett az iPhone megalkotásánál, egy elég prózainak tűnő, de sokak számára annál idegesítőbb apróság: hogy a fejhallgató-csatlakozójába ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!