iPon Hírek

Olcsó tintával tarol a Kodak

Dátum | 2007. 02. 09.
Szerző | aruboczki
Csoport | EGYÉB

Eddig is szinte baráti áron juthattunk hozzá a tintasugaras nyomtatókhoz. Valójában, a nyomtató eladásakor a kereskedők ingyen adják hozzá a patronokat, mint tartozék, remélve, hogy az áruk később úgyis megtérül nekik. Ugyanis, amíg a nyomtató maga relatíve olcsó, a hozzá való tintapatron viszont aránytalanul drága. A Kodak legújabb termékei azonban alapjaiban változtathatják meg a piacot.

Az Eastman Kodak Company vezérigazgatója, Antonio M. Perez elmondta, hogy „mostantól gyökeresen megváltozik majd a nyomtatótinták piaca.” Majd azt is hozzátette: „Lehetővé kívánjuk tenni a fogyasztók számára, hogy bármit, bármikor kinyomtathassanak könnyen, a Kodaknak megfelelő kiváló minőségben.”

A multicég állítása szerint az új Kodak Easyshare All-in-One nyomtatók használatával minden egyes kinyomtatott kép 50 %-os költségmegtakarítást jelent fogyasztók számára.

„Hosszú évek óta, a magas tinta árak miatt a legtöbb fogyasztó kétszer is meggondolta, hogy mit is nyomtasson ki. Az elérhető áron kínált, kiváló minőségű tinták használatával bárki élénk színű, fotólaboratóriumi minőségű képeket nyomtathat otthonában” – állítja Perez.


A Kodak vadiúj pigment alapú fekete tintája 9.99 dollárba, a színes pedig 14.99 dollárba kerül. Ez feleannyi annak, mint a hasonló termékek ára. A tintákhoz alkalmas nyomtatók ára pedig 149.99 és 299.99 dollár között mozog, és márciusban kerül a Best Buy polcaira.

Azoknak, akik szeretik saját maguk kinyomtatni fotóikat fontos tudniuk, hogy az ezzel a tintával nyomtatott képek akár 100 évig is szépek maradnak – ami jelentősen több mint az átlagos tinták tartóssága, ami körülbelül 15 év.

Perez azt is kifejtette, hogy ezentúl a vásárlók bármikor kinyomtathatják képeiket egyszerűen, és elérhető áron, ugyanakkor kivételes minőségben, amely akár egy emberöltőn át is tartós marad.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2007.02.09. 11:50
vissza a hírhez

A Kodak legutóbb piacra dobott tintapatronja nemcsak feleannyiba kerül, mint a többi hasonló termék, hanem hatszor tartósabb ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!