iPon Hírek

Olcsón és könnyen gyorsabb Vista-t

Dátum | 2006. 12. 20.
Szerző | amazing
Csoport | ADATTÁROLÁS

Könnyen, gyorsan és biztonságosan megnövelhetjük a Windows Vista sebességét, csak egy egyszerű pendrive-ra van szükség. Ilyen az A-DATA új PD7-ese.

Az A-DATA Technology - a világ egyik vezető memóriagyártója - bejelentette a PD7 Turbo Speed USB2.0-ás pendrive-ját, amely nagyon gyors, 33MB/s olvasási és 22MB/s írási sebességre képes. A termék  1-től 8GB-os méretig lesz majd elérhető. Ezzel a nem mindennapi sebességgel a PD7 képes együttműködni a Windows Vista ReadyBoost fejlesztésével, így jelentősen javíthatunk majd a gépünk teljesítményén.


A Windows ReadyBoost egyike a Microsoft új innovatív fejlesztéseinek, a lényege, hogy a felhasználók könnyen csatlakoztathatnak hordozható új memória egységeket, mint például ez a pendrive, amelyet utána a rendszer gyorsítótárként hasznosít.  A rendszer teljesítményét jelentősen megnövelhetik anélkül, hogy a számítógép házát felnyitnák. Könnyen használható, gyors és biztonságos. Ez a legegyszerűbb módja, hogy bárki gyorsan megnövelje a Windows Vista-t futtató asztali vagy hordozható számítógépe teljesítményét. A végén csak ki kell húzni az USB-s pendrive-ot, és minden visszaáll a normál beállításokra.

Mint Ázsia egyik legnagyobb flash memória ellátója, az A-DATA folyamatosan dobja piacra a fejlett és értéknövelt termékeit. A PD7 Turbo Speed pendrive azon túl, hogy jelentősen megnöveli a gépünk teljesítményét, a merevlemezek élettartalmát is kitolhatja a kevesebb írás/olvasás művelet miatt. Emellett a hordozható számítógépek tulajdonosai is nagy hasznát vehetik, hisz a pendrive fogyasztása jóval kevesebb, így az akkumulátorok is tovább bírják.

Windows Vista használata mellett a PD7-es két részre lehet osztva, az egyiken a Windows ReadyBoost-ja gyorsítótárat hoz létre a fájl műveletek gyorsítására, a másik pedig hagyományos adat tárolóként működhet. Persze a PD7 együtt működik más operációs rendszerekkel, hasonló olvasási és írási sebességgel, csak persze a ReadyBoost funkció nélkül.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2006.12.20. 12:56
vissza a hírhez

Könnyen, gyorsan és biztonságosan megnövelhetjük a Windows Vista sebességét, csak egy egyszerű pendrive-ra van szükség. Ilyen az A-DATA új ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!