iPon Hírek

Old Spice játék...

Dátum | 2012. 12. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Hát, nehéz elképzelni, hogy hogy a fenébe megy át egy ilyen ötlet a marketingeseknél, de az Old Spice-ot népszerűsíteni célzó Dikembe Mutombo's 4 1/2 Weeks to Save the World egyszerűen jól eltalált kis játék. Vicces és még társadalomkritika is van benne.


Hősünk egy híres kosaras, célja, hogy megváltoztassa a maja naptárat és megakadályozza a világvégét. Az Adam Saltsman és 4 másik indie fejlesztőből álló csapat minden héten ad a játékhoz egy új pályát újfajta mechanikával és új lökött sztorival. Az első héten Mutombo célja az volt, hogy meggyőzze a mélyen tisztelt amerikai állampolgárokat, hogy ne majmolják folyton a Gangnam Stylet, hanem inkább menjenek szavazni és őrizzék meg a demokráciájukat. Hősünk, ahogy alászáll egy bazi torokban Amerika szíve felé megbízható Old Spice jetpack-je segítségével, mindenféle gyorsétterem láncokat, lakásfelszerelési boltokat és diszkógömböket kell elkerülnie...

A második héten a Fekete Péntek vásárlóőrületet kell megállítania, azáltal, hogy a Blurgies nevezetű imádnivaló szőrös rémségeket pusztítja, ahol éri, no meg a gyárat, ahol készítik őket. Mindezt teszi egy csillében ülve, amivel együtt Mario módra ugrálva szétlapítja őket.

Ezen a héten azt kell megakadályozni, hogy egy dagadt hollywood-i macska újabb vámpíros romantikus filmet készítsen, amivel összezsugorítja a nézőinek agyát és ezzel a világ végét váltja ki...

Hősünknek van két hűséges cimbije is, az egyik a kannibál pulyka, Random Turkey, a másik pedig Science Bear... ne is kérdezzetek semmit. Inkább nézzétek meg az egészet magatoknak. Még két fejezet jön, egy 10-én, az utolsó pedig 17-én.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. langward
2012.12.06. 10:24
ÓÓÓÓbazdmmmmmeeeeg , ez a játék sztem elégette az agyam teljesen.. .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kray
2012.12.06. 13:05
Nagyon nagy!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. RLaci83
2012.12.06. 13:19
Hát ez egy totál agyament játék, de NAGGGYYYYOOOOOOOOONNN JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Mi is a szlogen??

Bizonyíték, nem ígéret???
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!