iPon Hírek

Önálló márkanév lett a Crucialhoz kapcsolódó Ballistix

Dátum | 2016. 11. 18.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Crucial Ballistix márkanév meglehetősen jól cseng a tuningosok és a prémiumkategóriás memóriamodulokra vágyó játékosok köreiben, ugyanis ezek a memóriamodulok alapos tesztelésen esnek át a gyártási folyamat során, így megbízhatóan és stabilan működnek, valamint tuning alkalmával sem teljesítenek rosszul. A Crucial Ballistix márkanév évek óta része a memóriapiacnak, így az elmúlt időszak során komoly ismertséget és elismertséget sikerült elérnie vele a gyártójának.
A teljes kép érdekében érdemes megemlíteni, hogy a Crucial Ballistix eddig a Crucial alá tartozó márkaként működött, maga a Crucial pedig a Micron leányvállalata. Miután a PC piac éppen változik, hiszen egy ideje már többnyire a gamereknek szánt termékek kapják a főszerepet, mert ezekre a zsugorodó szegmensben is van igény, így a gyártók ennek megfelelően alakítják stratégiájukat. A Crucial esetében ez a stratégiaváltás egyszerű és frappáns: a jól csengő Ballistix márkanévből önállóan helytálló részleg lesz, így a több, mint egy évtizede piacon lévő Crucial Ballistix név helyét a jövőben a Ballistix, illetve a Ballistix Gaming veszi át. A változás hatására a Ballistix Gaming márkanév alatt érkeznek majd a játékosokat és tuningosokat megcélzó memóriacsomagok, de a későbbiekben az SSD piacon is feltűnhet az említett név, sőt, még játékosoknak szánt perifériák is kaphatóak lesznek majd Ballistix Gaming vagy Ballistix by Micron logóval.
Mivel a termékek mögött a Micron áll, legalábbis a memóriamodulok és az SSD-k esetében, hiszen anyavállalatként a Micron biztosítja a hardveres és egyéb alapokat, így minden esély megvan a sikeres szereplésre.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!