iPon Hírek

Öncenzúrázó DVD-lejátszó

Dátum | 2007. 12. 07.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

A ClearPlay feltehetően a különösen érzékeny szülők kedvére kíván tenni legújabb alkotásával, a tartalomszűrű DVD-lejátszóval. Ez ugyanis egy olyan szerkezet, ami anélkül képes a szülők igényei szerint cenzúrázni a lejátszott videókat, hogy magával a koronggal bármit is csinálna: a szülők internetről tölthetnek le különböző szűrőket, amiket aztán egy pendrive-on keresztül "közölhetnek" a lejátszóval, ami aztán ennek megfelelően "el is keni" az egyes filmek megjelenítésre alkalmatlannak ítélt képi- és hangelemeit.

A szűrők folyamatosan frissülnek, így az előfizetőik mindig naprakészek lehetnek a legújabb filmek cenzúráival, fokozatosan szoktatva hozzá a gyerekeket az egyre "felnőttesebb" tartalmakhoz.

Az USB csatlakozónak köszönhetően a lejátszó emellett fényképnézegetésre is alkalmas, jegyzi meg a cég. 480p fölé nem megy ugyan, de component video-n keresztül HDTV készülékekhez is csatlakoztatható és egyaránt támogat Dolby Digital-t és házi készítésű DVD, valamint MP3/WMA audio korongokat is. A Best Buy-nál $90 ellenében kapható (kb. 15.840 Ft).
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Alvin_ti42...
2008.12.01. 11:45
vissza a cikkhez

Wii 349 dodóért? LOL, az emberi hülyeség határtalan.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!