iPon Hírek

Öngyilkosság élőben az interneten

Dátum | 2007. 03. 26.
Szerző | aruboczki
Csoport | HÁLÓZAT

A 42 éves, Wellington-i  Kevin Neil Whitrick-et március 21-én, szerda éjjel 11 óra 15 perckor találták meg a házában a helyszínre érkező rendőrök, miután az egyik chatelő jelentette az esetet.

A férfit azonnal megpróbálták újraéleszteni, de sajnos nem jártak sikerrel. Pénteken a halottkém megerősítette, hogy a halál oka egyértelműen az akasztás által bekövetkezett fulladás.

Az öngyilkos férfi egy 12 éves ikerpár apja volt. Whitrick volt felesége a sajtónak elmondta, hogy a férfi 2006 júliusában súlyos autóbalesetet szenvedett, amelyből nem épült fel teljesen.


A nyomozás vezetője, Jon Groves detektív a követezőket fűzte hozzá az esethez: „Kiderítettük, hogy Kevin Neil Whitrick a halálának időpontjában egy chat szobában több emberrel is társalgott. Most a chat oldal üzemeltetőjével együttműködve megpróbáljuk kideríteni, hogy mely felhasználók voltak még jelen az öngyilkosság időpontjában, akik értékes információkkal szolgálhatnak a nyomozás során."

A rendőrség felhívta a brit lakosok figyelmét, hogy bárki, aki olyan információkkal szolgálhat, amely segíteni tudja a nyomozást, az jelentkezzen a Telford-i rendőrkapitányságon. A nyomravezetőnek magas jutalom jár.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2007.03.26. 14:31
A brit rendőrség egy öngyilkos férfi megmagyarázhatatlan halálának ügyében nyomoz, aki a saját webkamerája előtt, egy népszerű chat-szoba tagjainak szeme láttára vetett véget az ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!