iPon Hírek

Online biztonsági másolat-készítés

Dátum | 2007. 07. 11.
Szerző | Gabriel
Csoport | HÁLÓZAT

A Carbonite teljesen önállóan és folyamatosan gondoskodik adataink biztonságáról, amíg él az internet-kapcsolatunk.


A szolgáltatás révén bármilyen dokumentumainkat és adatainkat biztonságosan eltárolhatjuk, helykorlátozás nélkül. Amíg él a net-kapcsolat, a Carbonite folyamatosan frissíti a biztonsági mentéseket - anélkül, hogy akár a gép teljesítményét, akár az internet-kapcsolat sebességét csökkentené.

Rendkívül egyszerű a használata is: csak ki kell jelölnünk az elmentendő adatokat, a többit pedig már intézi a háromszoros biztonságot nyújtó program. Az adataink kétszeres kódolással kerülnek elmentésre; ezt azután csak a személyes hozzáférési adatainkkal tudjuk újra dekódolni. Az adatvesztést megelőzendő, a Carbonite kifejezetten ilyen célra optimalizált, egymástól függetlenül működő adathordozókra tárolja el a fájljainkat. Törölt állományainkat 30 napig tárolja a rendszer, így a véletlenül eltávolított állományok is könnyen visszanyerhetőek.

A Carbonite Windows XP és Vista alatt is működik; tesztváltozata 15 napig ingyenesen kipróbálható, majd igény esetén egy vagy két évre is előfizethető. Egy évre 49,95 Euro, két évre 89,95.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. papszi
2007.07.11. 10:35

A Carbonite teljesen önállóan és folyamatosan gondoskodik adataink biztonságáról, amíg él az ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!