iPon Hírek

Online boltot nyitott a THQ

Dátum | 2011. 10. 05.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A THQ shopTHQ néven megnyitotta online boltját, amely a kiadó játékait árulja főként PC-s letölthető formában.

Október 10-ig nyitó akcióként 40% kedvezménnyel vásárolhatunk a klasszikus és a legújabb THQ játékok választékából. Az idén megjelent Homefront 17.99 fontba, a Metro 2033 11.99-be kerül a boltban.

Akik a shopTHQ-ból vásárolják meg a Saints Row: The Third játékot, azok három, a jövőben megjelenő DLC kiegészítőt ingyen letölthetnek, és a Professor Genki előrendelői csomagot is ajándékba kapják.

A digitális letöltésekhez 3.73 fontért kibővített letöltési szolgáltatást kaphatunk (vásárláskor választható opció), amely két évnyi időtartamra lehetővé teszi, hogy többször is letöltsük a játékot.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Emberfej
2011.10.05. 20:36
"A digitális letöltésekhez 3.73 fontért kibővített letöltési szolgáltatást kaphatunk (vásárláskor választható opció), amely két évnyi időtartamra lehetővé teszi, hogy többször is letöltsük a játékot."
Ezzel nem lesznek túl népszerűek, máshol ez ingyen jár.

Origin is elég szerencsétlen, meg kell nyitni magát az origint, ami megnyit egy böngészőt, ahonnan a pályabrowsert megnyithatod egy új ablakba, ahonnan majd a játék fog elindulni.

Steamen úgy összességében jól akcióznak, ingyenes hétvégék, féláros "midweek madness" meg hasonlók, csak számolni nem tudnak(1EUR != 1USD)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. shadow1901
2011.10.05. 20:51
Mindent elmondtál amit akartam!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. afro
2011.10.05. 22:09
Az Originban csak a Battlefiled 3 ilyen speciális, mert annak a végső változatában sem lesz játékbeli serverbrowser, hanem böngészőből fog futni úgymond a főmenü, és onnan lehet, a játékot indítani. Függetlenül attól, hogy boltban veszed-e meg, vagy az Originen. (Tehát ez nem az Origin tulajdonsága.)

Az a pénzért letölthetem újra tényleg elég szomorú...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. gunclub
2011.10.06. 07:24
elég nagy zsidóságnak tartom hogy fizetnem kell a többszöri letöltésért.....

A steam-en ez h működik?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Emberfej
2011.10.06. 20:17
Steamen annyiszor töltöd ahányszor szeretnéd, pár játék esetén azt is lehet, hogy letöltöd mielőtt még megveszed csak nem lehet még telepíteni.

Nagyot néztem amikor egyszer túlterhelődött a szerverük aztán leállt, de nem sokat szórakoztak, felrakták torrentre a hivatalos verziót(csak letölteni lehetett, aktiváláshoz még mindig kellett a steam)

Originon még csak a BF3-al játszottam de azt se sokat, blur effektet hiába kapcsolom ki menüben csak nem akar kikapcsolni, kártyám meg nem bírja. Ha ezt a serverbrowsert így hagyják tuti hogy nem veszem meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. CAC
2011.10.10. 09:04
Nos, a 10-én megkapott hírlevél nem sokban segített a 10-éig élő 40%-os kedvezmény megszerzésében.
A másik bajom a cikkel a link hiánya...de ezt már említettem máskor is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!