iPon Hírek

Online co-op a PC-s Lara Croftban

Dátum | 2010. 11. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Két hónappal a megjelenése után a Square Enix végre patchelte a Lara Croft and the Guardian of Light PC verzióját, lehetővé téve a 2 játékossal játszható online co-op módot. Játszhattok offline is, egy gép előtt, igaz ez a megoldás jobban fekszik a konzoloknak.

A PC-s tapasz egy kicsit változtat az irányításon, a teljesítményen és apróbb audio/vizuális módosítások is lesznek. A PS3-as és Xbox 360-as változatokhoz ez a patch már kijött. Mi több, az utóbbi platformon már megérkezett az első DLC csomag is, a többin egyelőre még nem tudjuk, mikor számíthatunk erre...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Leon121
2010.11.25. 15:02
Azzal a DLC-csomaggal olyan nagyon sokat azért nem veszítetek. Közel sem annyira zseniálisak a pályák, mint az alapjátékban, ráadásul nulla sztori, nulla gyűjtögetnivaló. Egy órát el lehet vele lenni, meg végülis ingyen van, de minőségben elmarad az alapjátéktól. Ha tényleg lesznek még DLC-k, akkor azok remélem ennél kicsit igényesebbek lesznek. Inkább kevesebb pálya (az elsőben négy pálya van), de azok nagyobbak, összetettebbek legyenek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!