iPon Hírek

Online fényképszerkesztőt készít a Google

Dátum | 2010. 03. 02.
Szerző | Gabriel
Csoport | HÁLÓZAT

Pontosabban vásárol, jó szokása szerint: ezúttal a 2005-ben alapított, Seattle-i székhelyű Picnik-et olvasztották magukba (a vételárat nem hozták nyilvánosságra), amely egy sor online fényképszerkesztési lehetőséget kínál ingyenesen, plusz számos további extra opciót is egy évi 25$-os előfizetési díj ellenében.

Brian Axe, a Google termékmenedzserének elmondása szerint e csoport munkássága nagy benyomást tett rájuk, és érdeklődéssel köszöntik őket a berkeikben. Szoros együttműködést terveznek velük annak érdekében, hogy továbbfejlesszék a szolgáltatásukat és még több lehetőséget biztosíthassanak a felhasználóiknak.

Természetesen a Picnik a beolvasztási-átépítési munkálatok alatt is zavartalanul működik, amint arra Axe külön fel is hívta a figyelmet; javasolta minden érdeklődőnek, hogy addig is nyugodtan látogasson el az oldalra, importálja pár képét a Picasa-tól, Flickr-ről vagy Facebook-ról és próbálja ki, mi mindenre képes a Picnik.

Egyetlen kellemetlenebb tényező a hírben, hogy konkrétumokat nem közöltek arról, hogy pontosan milyen fejlesztéseket és extrákat terveznek, így marad a türelmes várakozás.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. NTomi
2010.03.02. 14:28
"mely egy sor online fényképszerkesztési lehetőséget kínál ingyenesen" "évi 25$-os előfizetési díj ellenében"
Ingyen 25$-ért. ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. axe
2010.03.02. 15:28
google-nál már azt sem tudják mit csináljanak még.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. flashball
2010.03.02. 15:48
NTomi

"amely egy sor online fényképszerkesztési lehetőséget kínál ingyenesen, plusz számos további extra opciót is egy évi 25$-os előfizetési díj ellenében."

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!