iPon Hírek

Operation Flashpoint 2 DLC nemsokára

Dátum | 2009. 10. 22.
Szerző | Chocho
Csoport | JÁTÉK

A Codemasters egyik fejese, Sion Lenton az Eurogamernek beszélt a Dragon Rising kiegészítőiről, melyek közül az első nemsokára megérkezik.

Az interjúban Sion felfedte az első Dragon Rising DLC-t, ami egy patch-cset is tartalmazni fog, hogy stabilizálja a hálózati kódot, és segít majd, hogy az egész játék "jobban menjen kicsit". A letölthető tartalom előreláthatólag még a hónap végén megérkezik, de hogy pontosan idézzük Siont, "kettő vagy négy hét, és már jön is".

                              


                                                                                       Dragon Rising trailer

Szó esett a jövőbeni DLC-tervekről is, ám ezekről Lenton csak szűkszavúan nyilatkozott. Azt mondta, ő nagyon szeretné, hogy a későbbiekben folytatódjon a játék egyszemélyes kampánya, és mivel a technológia adott, új járművek, küldetések, játékmódok is letölthetővé válhatnának idővel (szeretnének pár pályát a járművekre kihegyezni, mert az eredeti játékban ezek nem voltak túl hangsúlyosak). Ezekre azonban jelenleg nincs konkrét terv, így még elválik, mit hoz a jövő. Mi mindenesetre örülnénk pár új missziónak, mert a Dragon Rising minden volt, csak hosszú nem.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!