iPon Hírek

Order of 10 visszaszámláló: tűkön ülve vártuk a nagy semmit

Dátum | 2016. 05. 06.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Mint ismeretes, az Nvidia egy nagyszabású rendezvényt tart május 6-án, pacifikus idő szerint este 6 órakor, ami magyar idő szerint éjjel 3 órára esik (nekünk ugye az már hetedike). Az orderof10.com weboldalon található számláló azonban már hamarabb, magyar idő szerint 19:00-kor lejárt. A visszaszámláló csak az Amerikai Egyesült Államokban élőknek szólt
A táska és a kirakós egyik eleme
Az eseményt megelőzően egyes külföldi weboldalak munkatársai kaptak egy-egy táskát, amelyben fejtörőket helyeztek el, így az egyes feladványok megoldásával, illetve a szavak összeolvasásával megkapták a "humanityshallbeenenlighted" karaktersort, amit az orderof10.com webcím után írva egy számlálóhoz jutottak. A számláló ma lejárt, méghozzá helyi idő szerint 19:00-kor, de elég váratlan dolog jelent meg a weboldalon, ami nekünk, európaiaknak, illetve az amerikaiak többségének is teljesen érdektelen.
Elérhetővé vált egy AustinQuest – Tessellation Hunt névre keresztelt kis játék, amely Austin városában zajlik, lényege pedig az, hogy 5 előre meghatározott, térképen is jelölt helyszínt kell felkeresniük az adott településen a vállalkozó szellemű játékosoknak, majd az ott elrejtett Tessellation Triangle szimbólumról le kell olvasniuk a karaktersort és be kell írniuk a weboldalon található mezőbe. Aki az 5 helyszínt, illetve a végső pontot a leggyorsabban felkeresi, illetve a karaktersorokat is megtalálja, majd megadja őket a weboldalon, nyerhet egy két személyre szóló VIP jegyet a helyi idő szerint este 6-kor kezdődő rendezvényre, valamint egy Tessellation Triangle pólót is kaphat.
A szabályok szerint a játékban csak az Amerikai Egyesült Államok területén élő, 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt, a feladatokat pedig délután 5 óráig mindenképpen teljesíteniük kell. Két személyre szóló VIP jegyet csak az 50 leggyorsabb játékos nyerhet. A játékhoz kamerával ellátott okostelefonra is szükség lesz, hiszen az egyes helyszíneken szelfit kell készíteni, amin a játékos és a szimbólum is látszik, összesen pedig hat darab Tessellation Triangle Symbol megtalálására és lefényképezésére van szükség a hivatalos leírás szerint. A weboldalon érdekes módon azt írják, hogy már három szimbólum megtalálása, illetve a végső állomás felkeresése is elég, ahogy a fenti fotón látható. Nyilván azok indulnak legnagyobb eséllyel, akik a Texas államban található Austinban, illetve annak közvetlen környezetében laknak. Az Nvidiának most a jelek szerint csak az amerikaiak fontosak A speciális rendezvény nálunk helyi idő szerint éjjel 3-kor kezdődik, így meglehetősen kevesen fogják figyelemmel kísérni. Amennyiben tényleg fontos termékek bejelentésére kerül sor, úgy az időzítés finoman szólva sem szerencsés.
A lejárt számláló
Az már csak hab a tortán, hogy az Nvidia rajongók, illetve a sajtó egyes képviselői tűkön ülve várták, hogy az orderof10.com-on található számláló végre elérje a nullát, és kiderüljön, milyen újdonságokat tartogat a vállalat, de legalábbis reménykedtek benne, hogy apró információmorzsák azért lepottyannak majd, helyette azonban csak azt jelentették be, amit eddig is tudtunk: lesz majd egy bejelentés. Ennek ekkora felvezetést csinálni azért nem volt túl elegáns húzás, hiszen alig szólt valakinek a potenciális célközönségből.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

12. patrik2991
2016.05.06. 21:58
Hát ez tényleg... hagyjuk inkább...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Derivel
2016.05.06. 22:17
Mert tényleg sokat értünk volna vele, ha pl. Európából nyerünk egy páros jegyet az amerikai rendezvényre, ami 8 óra múlva kezdődik...
Amúgy mióta kiderült, hogy a rendezvény csak később jön, azóta nem is vártam semmit ettől a visszaszámlálástól, ezért nem csalódtam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. actival
2016.05.06. 22:17
Azok a fanatikusok akik megvárják a hajnali három órát azok még idegesebbek lesznek mert semmit nem fognak mondani az új vga kártyákról. Csak azt amit már eddig is tudtunk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. ChoSimba
2016.05.06. 22:20
Aztaku !
Izé, majd visszajövök később, most keresem az ideillő szavakat
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. ThePoweR
2016.05.06. 22:23
Szerintem csak összezavarodtak az időzónákkal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. gery84
2016.05.06. 22:50
Majd holnap reggel megnézem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. 0rigami
2016.05.06. 23:18
nV marketing rulez?

Szerintem jól csinálják! Éjjel háromkor meg betennék egy teleshopos reklámot valami hónaljszőr-trimmelőről.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Terror
2016.05.07. 00:56
Így kell széttrollkodni a no-life embereket. Nesze egy szar póló meg egy jegy a mittoménmire, utazd körbe fél Austint, úgysincs más dolgod.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. actival
2016.05.07. 04:10
GTX 1080 2,1 GHz órajel léghűtéssel és 67C fokon. Az már tisztességes.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. -Alvin-
2016.05.07. 05:54
[LINK]
Jah nem rossz eresztés... Gddr5xel hbm2 meg majd jovore?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. ThePoweR Terro...
2016.05.07. 10:34
Legalább mozognak. Az nvidia-nak fontos a hc vásárlóik egészsége különben ki venné a titánt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Kajafun
2016.05.08. 07:42
100 milliárd dollárral támogatom a leg sikeresebb videókártya gyártót!
Csak Magyarországon belül!
Bocs nvidia, erről lecsúsztál!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!