iPon Hírek

Origen AE újdonságok HTPC-hez

Dátum | 2007. 11. 08.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az Origen AE neve bizonyára ismerősen cseng azok számára, akik járatosak a HTPC piacon, egészen pontosan a HTPC házak területén. A vállalat nemrégiben piacra dobott egy S10V típusjelzéssel ellátott házat, amely a kialakításának köszönhetően különleges, alacsony profilú CPU-hűtő alkalmazását igényli. Az Origen AE ezért most új termékeket mutatott be: az egyik a C10L névre hallgató alacsony profilú processzorhűtő, a másik egy 12 hüvelykes érintőképernyő, amely a T12-es típusjelzést viseli.

Origen AE SV10 HTPC ház

Origen AE C10L processzorhűtő
Az Origen AE C10L kifejezetten az S10V házhoz készült: a processzorhűtő alacsony profilú hűtőbordából és ventilátorból áll, a hűtőalkalmatosság bordái heat-pipe segítségével vannak összeköttetésben a hűtő talpazatával. Az újdonság természetesen nem kizárólag az S10V HTPC házban, hanem más egyéb modellben is képes helyt állni. A processzorhűtő socket 775-os processzorfoglalattal szerelt alaplapokhoz illeszkedik.

Origen AE T12 - Érintőképernyős, 12 hüvelykes monitor
A különleges hűtőn kívül egy egyedi kijelzővel kapcsolatban is sikerült információhoz jutni: a vállalat T12 típusjelzéssel dobja piacra 12 hüvelykes képátlóval rendelkező érintőképernyőjét, amely akár 1080p szabványú HD videók megjelenítésére is alkalmas. A készülék egyetlen kábel segítségével kapcsolódik a géphez, az érintőképernyő segítségével könnyedén vezérelhetjük a Media Centert akár ujjunkkal is. A T12-es monitor várhatóan jövő év folyamán kerül forgalomba, a processzorhűtő és a monitor árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.08. 16:33
vissza a hírhez

Az Origen AE neve bizonyára ismerősen cseng azok számára, akik járatosak a HTPC piacon, egészen pontosan a HTPC házak területén. A vállalat nemrégiben piacra dobott egy S10V ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!