iPon Hírek

Orosz MMO-nál segédkezik az Obsidian

Dátum | 2013. 05. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A közös munkáról a Skyforge hivatalos honlapján tettek jelentést, párhuzamosan a Russian Game Developer's Conference-szel. Az Obsidian feje, Feargus Urquhart nem mulasztott el nyilatkozni ennek kapcsán: "A Skyforge egy nagyon izgalmas és ígéretes projekt, én pedig boldog vagyok, hogy az Obsidian Entertainment is részt vesz a rajta való munkában. Biztos vagyok benne, hogy az Allods Teammel való együttműködés mindkét csapat számára nagyon tanulságos lesz."

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan miben segítenek az oroszoknak, a sajtókiadványban csak annyit írtak, hogy az Obsidian majd új színfoltot hoz a palettára és még élvezetesebbé teszi a játékot... A Skyforge megjelenését az élénk színek dominálják, a harc pedig nagyon pörgős és akciódús benne. Oroszul már jött hozzá egy hosszú (és egy rövidebb) fejlesztői napló is, amiből mi sajnos nem sokat értünk, de hamarosan biztos kerül fel fordítás a netre. Egyelőre annyit tudni, hogy 2010 óta tart a fejlesztés, 15 féle karakterosztály lesz, melyek közül sok egészen egzotikus. Az ingyenesen játszható Skyforge-ban keveredik a fantasy és a jövő technológiája. A csapat előző játéka, az Allods Online is ingyenesen játszható volt és nagy költségvetésből készült, de sajnos nem hozott túl sok újdonságot, hiába tűnt elsőre egész érdekesnek. Reméljük a Skyforge-ban több lesz a (minőségi) tartalom. Megjelenés valamikor 2014-ben.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. croix
2013.05.22. 08:11
Screenshottok alapján első ránézésre nekem olyan mintha a Tera-t összegyúrnánk a Phantasy Star Online 2-vel. Fantasy is meg Sci-Fi is. Node majd meglátjuk mi sül ki belőle, még a végén jó is lehet ha nem P2W lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!