iPon Hírek

Összecsukható billentyűzet

Dátum | 2007. 11. 15.
Szerző | Gabriel
Csoport | EGYÉB

Tegnap mutatta be új alkotását, az USB-s összecsukható billentyűzetet (Folding Keyboard) a Matias. A vékony klaviatúra takarosan félbehajtható, így elég könnyen szállítható is. Magukat a billentyűket kupolás kapcsolókra helyezték, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy a lehető legalkalmazkodóbb érzetet nyújtsák, miközben továbbra is elbírják a felhasználó kezeit.

A numerikus billentyűzeten találunk egy extra Tab-ot is a törlés gombnál, ami a cég elmondása szerint jelentősen meggyorsítja a táblázatkezelési munkameneteket. A Matias Folding Keyboard-okat december közepétől kezdik szállítani, $60 ellenében (kb. 10.560 Ft) - az előrendelt darabok esetében ráadásul kiszállítási díjat sem számolnak fel.

A Folding Keyboard emellett rendelkezik egy egyedi funkcióbillentyűvel (a Caps Lock helyén) is, ami a cég szerint nagyban növeli a felhasználó teljesítményét. A többi billentyű változatlanul, a szokott módon található meg rajtó, teljes méretű nyilakkal együtt.

A cég emellett lehetőséget ad az iFold (összecsukható, a hűtést jelentősen megkönnyítő laptop-tartó állvány) megvásárlására is a Folding Keyboarddal együtt, csomagként $100-ért (kb. 17.600 Ft), így $20-t (kb. 3520 Ft) takaríthat meg az ember ahhoz képest, mint ha külön-külön venné meg őket.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.15. 11:48
vissza a hírhez

Tegnap mutatta be új alkotását, az USB-s összecsukható billentyűzetet (Folding Keyboard) a Matias. A vékony klaviatúra takarosan félbehajtható, így elég könnyen szállítható is. ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!