iPon Hírek

Ősszel érkezik a Fallout: New Vegas

Dátum | 2010. 02. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Bethesda megerősítette a Fallout: New Vegas megjelenési dátumát, mely 2010 ősze lesz. Ez persze nem minden, kaptunk egy eszméletlenül hangulatos trailert is a játékhoz, amely már egyszeri megtekintés után is újra beszippant a poszt apokaliptikus saga világába.

            


A Fallout: New Vegas fejlesztője a "folytatásszaki" Obsidian Entertainment, akiknek a Neverwinter Nights 2-t és az Old Republic 2-t is köszönhetjük. Ezeken kívül ők csinálják az Alpha Protocolt is, ami már a saját projektjük.

Az új játék a gigantikusra dagasztott Fallout 3 folytatása és minő meglepetés: Vegast és környékét rajzolja fel a térképre. A célplatformok a szokásosak: PC, PS3 és Xbox 360.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. axe
2010.02.05. 17:09
Fallout az egyik legjobb gamma
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Hc Toxic
2010.02.05. 18:53
Ezt nem a Bethesda csinálja majd?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. csigabigaf
2010.02.05. 19:34
"A Fallout: New Vegas fejlesztője a "folytatásszaki" Obsidian Entertainment"


Még valami hülye kérdés vagy te tényleg elfelejtetted azt amit 10 másodpercel a komment elött olvastál?

Egyébként csak örülni lehet annak hogy nem a Beth csinálja, én 100 órát pakoltam FO3, nem mondom hogy rossz volt, de még belefért volna fél év fejlesztés és simítgatás, Beth rosszokása hogy félkészen adja ki a játékot és aztán reméli hogy a modderek befejezik nem épp dícséretes.

Egyébként ők valószínűleg az új TES játékon fognak dolgozni ehelyett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Sytyx
2010.02.05. 23:25
Reméljük, hogy lassan jön egy új TES, mert egy rendes egyszemélyes RPG sincs sehol. Mindenki csak ezt a csapat alapú marhaságot nyomatja. ME, DAO ... Risen volt tavaly, ami egyszemélyes volt, de az meg rövid és hát ..... Szóval kell már az a TES a népnek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Hc Toxic
2010.02.05. 23:58
csigabigaf: Nem kell arcoskodni, láttam mi volt oda írva, csak furcsálltam hogy nem a Bethesda csinálja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Stormrage
2010.02.06. 09:07
én is várom már, Fallout3 eléggé szívmelengető volt még a maga apokaliptikus világának ellenére is, amúgy DAO és ME szerintem zseniális, bár megértem, izlések és pofonok, valaki nem akar egy karakternél többet managelni még minimális szinten se.

viszont azért én egy kicsit skeptikusan fogadom ezt az Obsidian-os témát... elég nagy SW fan vagyok, és vagy 10x toltam végig KoTOR1-2t, viszont óriási különbség van köztük, Bioware - Obsidian (Bioware javára), de azért remélem a legjobbakat.

Amúgy Fallout3-nál igazából nem éreztem, hogy félkész lenne, igaz van benne 1-2 idegesítő bug benne, amit még release előtt ki kellett volna javítaniuk, de gyakorlatilag ilyet minden nagyobb és komplexebb játékba lehet találni, mint az rpg-k pl.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Neonfighte...
2010.02.06. 12:47
Én játszottam az Oblivionnal is, Fallouttal is, és azt kell hogy mondjam, hogy le a kalappal a bethesda előtt. Annyira le tudja kötni az embert. Mindkettőbe beleraktam én is kb. 100 órát. A játék hangulatát találják el hihetetlenül. Az oblivionban ugye Cyrodiil világa volt hatalmas, ahogy a régi házak, meg ez az egész, középkorra hajazó dolog. Viszont másik oldalról meg az oblivioni sík. Ezt szintén eltalálták. Fallout 3 meg erre a motorra épült, tehát hasonlít, de teljesen más. Ez a poszt-apokaliptikus atmoszféra is hihetetlen jó. És szerintem sem volt félkész egyik sem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Hc Toxic
2010.02.06. 15:32
Nekem még most is fent van a gépemen az Oblivion. Az egyik legjobban sikerült játéknak mondanám. 2006os de a grafikája még mindig irigylésre méltó úgy gondolom. Játékélményben is elképesztő. 2007ben raktam fel először a gépemre de még mindig leköt. Le a kalappal én is azt mondom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Terror
2010.02.07. 19:06
Most meg az Obsidiannak adják ki. Az eredeti fejlesztők nélkül ez egy hámozott léggömb. Nem lenne bajom vele, ha lenne köze a Fallouthoz, de nem sűrűn van neki. Vagy adták volna ki más néven, ha már az eredeti célközönség le van sz*rva, de nem tették. Szóval a részemről bekaphatja a Bethesda.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szederp
2010.02.08. 10:11
Érdekes cikk, sok mindent meg lehet belőle tudni, de a lényeget azt nem. Talán meg lehetett volna említeni kedves Pacman Úr, hogy az Obsidian Entertainment-nél dolgozik annak a Black Isle Studios-nak egy rakás tagja, mely az EREDETI FALLOUT-okért felelős.

Persze, hozzá lehetne még tenni, hogy teszik mindezt a Bethesda vigyázó (márpedig tudjuk, hogy ez a cég 70% marketing 30% játék, lásd Fallout 3, és mindent észben tart) szemei alatt.

Summa summárum, semmi esélye, még az Obsidiannak, pontosan a Bethesda miatt, hogy normális Fallout játékot adjanak ki. Ez már csak azért is van, hiszen készen kaptak, egy már nagyon elavult engine-t (Oblivion) valamint meg van mondva az Obsidiannak, hogy mit kell csinálnia.

Régi Falloutok ? Adieu...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!