iPon Hírek

Ősszel érkezik az LG F180?

Dátum | 2012. 07. 16.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A kisebbik dél-koreai gyártó egy nagyon erős specifikációkkal rendelkező okostelefonnal kezdi majd meg az iskolaszezont. Az F180 kódnéven felbukkant okostelefon ugyanis szeptemberben debütálhat, és jelenleg úgy tűnik, hogy vetélytárs nélkül tartózkodhat a csúcson egy ideig.

Az LG négymagos csúcsmodellje már nem az Nvidia Tegrájára épülhet majd, hanem a Qualcomm Snapdragon S4 termékcsaládjának a legerősebb tagjára. Az APQ8064 SoC-ben négy darab, 1.5 GHz-es órajelen munkálkodó Krait magot találunk majd, a grafikus processzor szerepét pedig az Adreno 320 tölti be. A masina 2 GB-nyi rendszermemóriából gazdálkodhat. Ezeket alapul véve, minden jelenleg fogalomban lévő okostelefonnál közel kétszer gyorsabb lehet az F180 a bemutatkozást követően.

ezekhez hasonló designt kap F180 is
Az Android 4.0 (ICS) operációs rendszer a kiszivárgott információk szerint egy 5 hüvelykes megjelenítőn rajzolódik majd ki 1280 x 720 (HD) képpontos felbontásban. Ez a kijelző - ahogy azt már az LG-nél megszokhattuk - ismét a többszörös díjnyertes AH-IPS technológiát használja majd. A masina főkamerája 13 megapixeles képek rögzítésére biztosít lehetőséget és a munkáját LED villanó is segít majd. A készülék kialakításában az L-Style termékvonalra hajaz, de egyelőre fénykép nem látott napvilágot róla, így csak az információkat kiszivárogtató elmondására hagyatkozhatunk. Az eszköz adatkapcsolati képességeit tekintve is a toppon van, az LTE hálózati modem mellett 802.11n WLAN, Bluetooth 4.0 modul, GPS vevő és NFC chip is helyet kapott benne. A hátlap alatt egy 2100 mAh-s akkumulátort találhatunk.

Az LG F180 árával kapcsolatban hallgatnak a koreaiak, a megjelenésre pedig, mint már említettük, szeptemberben kerülhet sor. Ez nagyon mozgalmas időszak lesz a gyártó számára, hiszen ekkor érkezhet a saját fejlesztésű négymagos chipjük is, az LG L9 is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Simba
2012.07.16. 15:48
Még mindig kisebb mint a Note-om, jó lenne ha ebben a méretben állítanának már végre konkurenciát neki. Mert így Note 2 lesz csak, mire érdemes váltanom, lefelé már nem fogok annyi szent.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. KaiotEch
2012.07.16. 16:06
Én a balos csaj méretében gondolkozom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Simba
2012.07.16. 16:54
Gyerek az még.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!