iPon Hírek

Ősszel érkezik az új Medal of Honor (+ infók)

Dátum | 2009. 12. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Electronic Arts felfedte, hogy a trónkövetelő új Medal of Honor őszre készül el. A kiadó hivatalos honlapján az amerikai játékosok már akár elő is rendelhetik a játékot.

"Az NCA (Nation Command Authority) alatt működő, kézzel válogatott harcosokból álló, szinte teljesen ismeretlen csoportért hívnak, ha egy küldetés nem bukhat el. Ők a Tier 1 Operátorok." Érzitek a bizsergést? Ezek a hivatalos szövegek egészen a mutatóujjamba tolják le a szívemet... Jajjj! (Headshot!?)

Amerika összesen 2 millió tengerészgyalogosából, pilótájából, katonájából csupán csak 50.000 ember tartozik a SOC (Special Operation Command) alá. Ezek a különlegesen kiképzett harcosok a krémjét képezik még ennek a relatíve kis résznek is. A pontos számuk titkos, de mindössze néhány száz emberről lehet szó. Lényeg, hogy a legjobbak legjobbjainak a legjobbikairól van szó, és köztük is a poszteren lévő szakállas fószernek a legnagyobb a bicepsze. Nnna.

Már találtak a poszter fickónak létező hasonmást is. =)
A Tier 1-esek eredetileg Túszmentő Akciócsapat voltak, de aztán mindenféle másra is specializálódtak. Még 1995 körül az alapján került be valaki, hogy mennyi időt töltött túszmentéssel és éles bevetésen. A "Sztenderd" Tier 2-esek a SEAL, MARSOC (United States Marine Corps Forces Special Operations Command), SF (Special Forces) és Ranger különítményekből állnak. A Tier 1-be a JSOC (Joint Special Operations Command) és FBI HRT (Hostage Rescue Team) katonákat sorolják.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Orbi
2009.12.05. 20:31
ha nem is a bicepsze, de a hanyag tartása egészen biztosan a legnagyobb
Várom nagyon, remélem, hogy élvezetes lesz és kiválthatja a COD6-ot
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Karsten
2009.12.07. 21:08
Megnézem,hogy majd pont a Medal of Honor váltja le a CoD6-ot...SOHA....CoD szériákat semmi nem veri le....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Hc Toxic
2009.12.07. 23:40
De a Battlefield Bad Company 2 majd leveri.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. smyle
2009.12.08. 04:35
COD? Mindegyik része televan csíterrel, hagyjuk már, komolytalan.
+1 a MOHAA-nak, régi szép emlékek! Kizárólag az alap rész!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. gymarco
2009.12.08. 13:20
Most nemazért de régen a MOH sorozat sokkal híresebb volt mint a COD,és valóban jobbak voltak a MOH játékok.PL.MOHAA.

De mondjuk szerintem a COD6 multi élményét NEM tudja a MOH felulmúlni,max a single-t,mert az gylázatos lett valóban.....

HC Toxic:Most nem kötözködni szeretnék de a BC2 szerintem egy NAGY 0 lesz az 1 is azvolt szerintem....unalmas,rossz grafika stb.....nekem nagyon nem jött be,de ahogy olvasgatom a 2. rész sem lesz jobb!!!(legalábbis sokkal)
Mostanában a Battlefield is egyre rosszab gamekat csinál.....régen volt igazán jó gamejük PL:BF 1942+kiegészítők!Na az jó game volt!!!
De szerintem a Battlefield sorozat létező legrosszab része a 2142.....Nah az..... igen...UNALOM csak ennyi....
És ezt ne vedd magadra Toxic ezzel nem téged szidlak!!!!!(csakhogy már nem 1 ember értett félre.. )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Karsten
2009.12.09. 19:21
Hát sztem a Cod-ok nagy rész nagyon jólett.Megvettem én is a CoD6-ot,h multiba játszak vele...de az télleg nem vmi nagy durranás...kicsi szerverek vannak és az nekem nem jön be.CoD4 az viszont nagyon jóra sikeredet.Mióta kijött,azóta gamelek vele és egyáltalán nem untam még meg,Sokkal pörgősebb mint a 6. BF2 az úgy még elment... LAN on csak azt toltuk 1 db ig még nem jött a CoD4...

MOH meg sztem nagyon ratyi,mindenre.Graf.játékélmény....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!