iPon Hírek

Ősszel jön a Gran Turismo Sport és a Knack 2 is

Dátum | 2017. 06. 14.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

A Sony konferenciájáról több nagy cím is hiányzott, de az előtte lévő beszélgetésen, és az utána lévő eseményeken azért elindult egy elég szép infó és trailer áradat. Bár pontos dátumot nem kapott, úgy néz ki nem fog átcsúszni jövő évre a Gran Turismo Sport, mert a megjelenési dátumát 2017 őszére változtatták, ami már nincs olyan messze. A zárt béta is fut már egy ideje, akik kipróbálhatták, azok elég pozitívan nyilatkoztak róla, kiemelve, hogy ez a GT nem az a GT, amihez az utóbbi években hozzászokhattunk. Ez nem is feltétlenül baj, a konkurencia miatt szükséges volt a változás.
A Gran Turismo Sport az iRacing mintájára készül, a fókusza az online kompetitív versenyeken lesz, és a FIA támogatását is élvezi. PS4 Prón nem túl meglepő módon 4K-ban és 60fps-sel fog majd száguldani, de ez mondhatni elvárás a Polyphony Digitaltól (sima PS4-en ez 1080p/60 fps lesz).
Egy kicsit könnyedebb vizekre evezve, Mark Cerny játéka, a Knack anno a PS4-es rajt egyik fontos címe volt, mi is szerettük (és azóta PS4 Pro patchet is kapott). Idén folytatást kap, és immár azt is tudjuk, hogy pontosan mikor. Szeptember ötödikén érkezik a Knack 2, amihez egy játékmenet videót is kaptunk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!