iPon Hírek

Ősszel jön a GT5: Academy Edition

Dátum | 2012. 07. 25.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony bejelentette a Gran Turismo 5: Academy Edition-t, ami a Nissannal való együttműködésük negyedik évfordulójának alkalmából készül. A pakkban benne lesz a játék, letölthető tartalmak és egy új autó. Az EU PS Blog információi szerint pontosan a következőkre számíthatunk:
A különleges kiadás szeptemberben érkezik 30 eurós, avagy 20 fontos áron.

 
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. DogTheDog
2012.07.25. 19:11
Ez mar a harmadik vagy negyedik ujrakiadasa ugyanannak.Eleg illuzo rombolo,nem gondoltam,hogy az 5 igy megjarja a negy kivalo elod utan.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. 5hR3kY
2012.07.25. 22:25
Te miről beszélsz? Az alapkiadások után csak egy XL Edition-t jött ki de az is csak Amerikában! Ez lesz annak az európai változata!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog
2012.07.26. 10:00
Az nem csak Amerikaban jelent meg,igy akarhogy szamolok,ez a harmadik kiadasa a jateknak.A masodik kiadasa ugyanannak.A standard kocsik meg csak nem szepulnek,a belso nezet amit adtak nekik valami borzalom lett.Egyszoval van egy csomo penzuk az ujranyomasra,de nekem ugy tunik,hogy nem koltenek arra,hogy legalabb befejezzek a jatekukat ennyivel a megjelenes utan.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. 5hR3kY
2012.07.26. 13:59
Az hogy pár cég behozta az EU-ba nem azt jelenti hogy ki is adták! Magyarországon egyik üzletben sem lehetett megvenni! Ezt majd meg lehet. Amúgy nem ugyanaz a kiadás, mert az összes eddigi patch és DLC benne van, amit külön lehetett csak megvenni. Én az összes GT-ben olyan kameranézetet használok ahol nem látszik sem a kocsi, sem a belseje, így nagy ívben nem érdekel hogy az egyik csúnyább, vagy hogy milyen a belső kameranézet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!