iPon Hírek

Ősszel jön a Ninja Gaiden Sigma 2

Dátum | 2009. 03. 17.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Tecmo megerősítette, hogy valóban fejlesztik már PlayStation 3-ra a Ninja Gaiden Sigma 2-t.

A hírt a Famitsu magazin hasábjain olvashatták a játék rajongói először, a Kotaku pedig volt kedves megosztani az online táborral is. Az új PS-es folytatás tulajdonképpen az Xbox 360 exkluzív Ninja Gaiden 2 átdolgozása, ám  nem egy egyszerű port-ról van szó, a játékot ugyanis sokkal jobbnak ígérik, valamint adnak hozzá új tartalmat is (vajon ez is olyan véres lesz mint a boxos változat?).

A Sigma 2-ben kapunk egy új főszereplőt is, méghozzá egy hölgyeményt, aki az Ayane névre hallgat. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy Ryu Hayabusát mellőzni fogják, ő szent és sérthetetlen. Azt is megemlítették, hogy számíthatunk egyéb plusz kiegészítőkre is majd a játékhoz, melyeket természetesen a PlayStation Networkről tölthetünk le.

Az eredeti 2007-ben megjelent Ninja Gaiden Sigma egy kiterjesztett és felújított verziója volt az első Ninja Gaiden-nek, mely még X-boxra jelent meg, úgy látszik ez most megismétlődik. Szépen váltogatták a konzolokat (NG - Xbox, NG - Sigma - PS3, NG 2 - Xbox 360, NG 2 Sigma - PS3).

Ninja Gaiden 2 (Xbox 360)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.03.17. 20:53
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!