iPon Hírek

Ősszel jön az Aion nyugatra

Dátum | 2009. 02. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az NCsoft elárulta nekünk a Koreában már novemberben megjelent Aion: Tower of Eternity nyugati megjelenésével kapcsolatos terveit. A keleten remekül teljesítő új MMO év végén tehát végre Európában és Amerikában is tiszteletét teszi, olvashattunk ezt Lani Blazier postjában, az Aion website közösségi részlegében.


"A lokalizáció hatalmas feladat, mert rengeteg tartalom van a játékban." - írja Blazier. "Az Aion-t nem egyszerűen csak lefordítjuk, hanem egy elkötelezett írócsapat azon dolgozik, hogy újraírja a dialógusokat, hogy az a legjobb minőséget nyújtsa, ami a nyugati közönség ízlésének abszolút megfelel. A minőségre törekszünk, nem a gyorsaságra!"


Blazier megerősítette azt is, hogy annak ellenére, hogy az utóbbi időben kicsit megnyírbálták a nyugati részlegüket és átszervezték az NCsoft West-et, a játék dedikált szervereket és terméktámogatást fog kapni Európában (Angliában, Németországban és Franciaországban).


Az elkövetkezendő hetekben még számíthatunk jó néhány információra, így érdemes figyelni a hivatalos honlapot, valamint továbbra is melegen ajánljuk a magyar rajongói oldalt is!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.02.21. 13:38
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Insignia
2009.02.21. 14:34
Képek alapján a Lineage2 motorjára csináltak egy új mmo-t
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. MuldR
2009.02.21. 17:09
CryEngine-en fut. Az L2 meg Unreal warfare enginen. Szoval nem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!