iPon Hírek

Ősszel jön az új Ratchet&Clank

Dátum | 2009. 03. 27.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony bejelentette a következő darabját a PlayStation(/PSP) exkluzív vicces platform/akció-kalandjáték sorozatának, a Ratchet&Clank-nek, melynek alcíme 'A Crack in Time' lesz. A játék várhatóan idén ősszel landol majd a boltok polcain.

A kalandunk ezúttal egy mentőakcióval kezdődik, ugyanis a gonosz Dr. Nefarious elrabolja Clank-et, nekünk pedig meg kell mentenünk. A legújabb kaland során megismerhetjük ravasz címszereplőink valódi gyökereit és megtudhatjuk mi a végzetük.

Clankék atyja, az Insomniac (akik két Ratchet között néha elpottyantanak egy Resistance-t is) ezúttal is belemixel egy kis űrhajós csatát és navigációt a játékba a szokásos fegyverarzenál frissítés mellett (azért reméljük a Groovitron szent és sérthetetlen).

A játék tehát remek szórakozást ígér ezúttal is, ahogy azt már eddig is megszokhattuk, lesz benne egy jó adag humor, remek grafika (ami nem áll messze egy animációs filmtől) és bőséges akció. Aki játszott a Tools of Destruction-al és a Quest for Bootryval biztosan tudja már, hogy mire számítson.

Tools of Destruction

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.03.27. 13:35
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!