iPon Hírek

Ősszel kezdődik az Overwatch bétája

Dátum | 2015. 03. 09.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Blizzard csapatos multiplayer FPS-ének bétatesztelése ősszel kezdődik. Egyelőre nem tudni, hogy ez zárt vagy nyílt bétát jelent, de a játék jellegéből adódóan előbb-utóbb egy nyílt tesztelést is biztosra vehetünk. Ezen kívül a stúdió bejelentett két új karaktert is. Jesse McCree egy önjelölt igazságosztó, igazi redneck, aki fegyveres bandákkal járta az országot. Az Overwatch azonban az egyik akciója során elkapta őt, ám végül nem a dutyiban kötött ki, hanem felajánlották neki, hogy a képességeit vesse be inkább a jó cél érdekében.
Vele szemben Aleksandra Zaryanova egy igazi élsportoló, a világ egyik legerősebb nője. Egy elhagyatott szibériai faluban született, ami a robotokkal vívott háború egyik frontvonalára került. Végül az orosz erők legyőzték a robotokat, de a környék szinte teljesen elpusztult. Ez annyira hatással volt az akkor még fiatal lányra, hogy megfogadta, mindent megtesz annak érdekében, hogy megvédje az embereket az ilyen esetektől.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. MaliPapa
2015.03.09. 18:33
Szerintetek van rá esély, hogy a Blizzard az új konzolokra is megjeleníti a játékot?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Ranger
2015.03.09. 21:32
Esély van, végül is a D3 is jött konzolra, és ez is szerintem irányíthatóság szempontjából simán jól átrakható oda is, csak hát a blizz tempójában ebből konzolra max 2018-ra lesz valami
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. kiskoller
2015.03.09. 21:48
Kérdés az, hogy Linuxra meg fog-e jelenni.

Kiváncsi vagyok Blizz mit fog lépni. Ugye Steam-re nem jelennek meg Blizz játékok, neki saját boltja van. Szerintem eddig csak ez az egy dolog akadályozta meg abban, hogy a WoW Steames játék legyen. Eddig is használ OpenGL renderert, szóval egy Steam-es játékot Linuxra portolni már nem lenne nagy meló.

Ellenben a SteamOS támogatni fog 3rd party DRM megoldásokat, boltokat, szóval simán elképzelhető, hogy meg fog rá jelenni ez a gamma.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. dbelam
2015.03.11. 10:53
Ezennel Blizzard véglegesen kijelölte az irányt: pofátlan másolás-ollózás Vérpistikéknek. A heavy legalább ne orosz lett volna. Ennyire nincs ötlet Blizzéknél? Ennyire kell a TF2-t másolni?

A Clint Eastwood gyárilag beépített aimbottal meg egyenesen nevetséges. És egy kasztba beletenni a gravibombát sima bombával megöli a csapatjátékot, lesz még több minirambó. Mi lesz a következő? A "You Win" gomb?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Andos
2015.03.17. 01:35
Pedig jól van elosztva a balance! A többi kasztnak is elég pofátlan képességeik vannak, szóval érdekes meccsek fognak kibontakozni. Később tudnak rajta bármikor változtatni, erre való a béta. Sokkal változatosabb és izgalmasabb lesz mint egy TF2, vagy más fps multi!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!