iPon Hírek

Őszre csúszik az új Gears

Dátum | 2010. 10. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Epic Games sajnálattal jelentette be, hogy a Gears of War 3 2011 áprilisáról őszre csúszik. Az ok az volt, hogy a kiadó szerint a játék sokkal kedvezőbb eladásokat produkálna, ha az a karácsonyi szezon környékén jelenne meg.

"Tudom, hogy a rajongók csalódottak lesznek az új dátumot látva, de biztosak lehettek benne, hogy ez egy üzleti döntés, nem a minőséggel vannak a gondok. A Gears 3-at az eddigi legkiforrottabb Gears of War játéknak készítettük az áprilisi megjelenéssel is, a plusz idő, csak még egy lapáttal tesz erre."

Ezen a héten először hallhatunk majd az új multiplayer módról is, a Gears 3 Versus-ról. Az is valami.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. videofan70
2010.10.04. 11:23
Kár pedig már számoltam a napokat .Most várhatok 1 évet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. huncut123
2010.10.04. 12:15
Persze PC-re ez se jön ki, pont mint a GoW2
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hunmyke
2010.10.04. 20:01
"A Gears 3-at az eddigi legkiforrottabb Gears of War játéknak készítettük az áprilisi megjelenéssel is, a plusz idő, csak még egy lapáttal tesz erre."

Na ez a mondat kiakasztott. Lehet fordítási hiba, vagy én vagyok a hülye.
A plusz idő alatt mit értenek? Javítanak a játékon ez idő alatt valamit? Valami indokot mondhatnának. A puszta pénzkereséssel meg elmehetnek egy melegebb éghajlatra. A játékosnak majd lehet épp a halasztás miatt megy el a játéktól a kedve. Inkább lódított volna egy nagyot, hogy kidolgozunk ez idő alatt még több pályát vagy valamit, de ne üzletpolitikával jöjjenek nekünk. Ezzel gyakorlatilag plusz féléves halasztást jelentettek be. Bíztam benne, hogy a játékipar nem megy pénzéhesebb irányba, de szokásos csalódás...
Nem különösebben érdekel a játék, nincs konzolom. Első része se fogott meg, de azért ilyet kijelenteni pofátlanságnak látom...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!