iPon Hírek

Őszre csúsztatják a Max Payne folytatást

Dátum | 2009. 12. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Take-Two 2010 második felére halasztotta az új Max Payne megjelentetését, valamikor augusztus és október között lehet majd rá számítani. A kiadó korábbi tervei alapján a játék a BioShock 2 (feb.9), a Red Dead Redemption (ápr.30) és a Mafia II társaságában érkezett volna az év első felében. Sebaj, így is elég erős lesz 2010 eleje.

A játékos közösség túlél, reméljük a T2 is, mert üzletileg nem állnak épp a legjobban. A részvényeik ára esik, a cég várhatóan nem éri el azt a profitmennyiséget, amit tervezett, sem ebben, sem a következő gazdasági évben.

Aki még nem hallott volna róla, a harmadik Max Payne folytatásban "hősünk" megöregedett, megkopaszodott, némileg drogfüggő lett és még csak Remedy-t sem kap, mert ezúttal a T2 belsős stúdió, a Rockstar fejleszti a játékot. A helyszín New York helyett Sao Paolo lesz (Brazília), de azért a régi dolgokból is lesz, ami megmarad, például a Bullet Time lassítás...

2009 tél... adjunk hozzá (majd) egy évet.
A játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készül.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. pdx06
2009.12.06. 16:50
Nem probléma, amúgysem nagyon érdekel a már több plasztikai műtéten átesett MAx Payne folytatása. Ahogy elnézem egy nagy Resident Evil 5 lenyúlás lesz az egész. Pedig ennek az éjszakai New York utcáin kéne játszódnia normális esetben. Ennél még Alan Wake is jobban hasonlít MP-re. Igaz, azt az eredeti fejlesztő, a Remedy készíti.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!