iPon Hírek

Őszre csúsztatták a PS3 "varázspálcát"

Dátum | 2010. 01. 20.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony mozgásérzékelője úgy fest, hogy elveszti a Natallal szembeni legnagyobb előnyét, azaz a jóval korábbra eső megjelenést. Tavasz helyett ősszel kerül csak a boltokba a PS3 wand Japánban, Észak-Amerikában és Európában.

A perifériának egyébként még mindig nincs hivatalos elnevezése (eddig csak "Motion Controller"-ként hivatkoztak rá nagyon elmésen), de pletykák és nem hivatalos jelentések szerint Arc lesz a neve.

Aki még nem hallott volna róla, a varázspálca a PlayStation Eye kamerával fog eggyütműködni, hogy pontosan tudja követni a természetes, intuitív kézmozdulatainkat és ezeket rendkívüli precizitással vigye át a játékokba, aminek köszönhetően egy teljesen új élményben részesíti a PS3 tulajdonosokat. Az eszköz lehet kiegészítője a Dual Shocknak, vagy használhatunk belőle egyszerre kettőt is. (Összesen 4-et lehet a gépre kötni, ha többen szeretnénk játszani)

Azon túl egyébként, hogy elvesztik a helyzeti előnyüket a Natallal szemben - ami a mi (felhasználó) szempontunkból annyira nem érdekes -, más hátránya nincs a későbbi megjelenésnek, így legalább több játék készülhet el hozzá. A Sony ígérete szerint hamarosan lerántják a leplet a PS3 wandhoz készülő szoftverfelhozatalról.

A PS3 wandot a tavalyi E3-on mutatta be a Sony, kapcsolódó hírünkhöz katt.

                                 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. YuGabe
2010.01.20. 20:37
Annyira nem nagy szám szerintem, mint a Natal, de azért ez is jó kütyü. Mindenesetre Natal miatt fognak venni Xboxot, de szerintem Wand miatt nem fognak venni PS3-at, annyira nem húzó erő.
Meg ugye látszik, hogy mégsem annyira kiforrott, mint amennyire ígérték, hogy lesz - mivel már így is csúsztatják az időpontot. MS jól belőtte magának november környékére karácsony előttre, az úgy hiszem igen meg fogja dobni a bevételüket akkorra, főleg, hogy milyen alacsony áron akarják kiadni. Ha még sikerülne olcsóbban kidobniuk, mint a Wandot a Sonynak (vegyük figyelembe, hogy ahhoz kell egy EyeToy is), akkor hatalmasat aláznának rajtuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kokract
2010.01.21. 11:59
De az is vegyük figyelembe, hogy a Natalnak elég rendes késleltetése van, míg ez a wandnál, legalábbis ezen a videón, szinte nincs.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2010.01.21. 12:23
Valószínűleg nem technikai problémák miatt van csúszsás hisz már a tavalyi E3 is elég meggyőző volt. Viszont egy ilyen cucc startja jó kell legyen, ha kijön és nincs rá progi, akkor az emberek nem veszik és mire lesz elfelejtik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!