iPon Hírek

Osztott képernyős mód a Starhawk-ban

Dátum | 2012. 03. 22.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A hamarosan érkező PlayStation 3-as shooterben lesz osztott képernyős mód is, jelentette be a kiadó Sony. A PlayStation Blogon megjelent leírás szerint két játékos játszhat egyszerre egy TV előtt ülve. A fejlesztő Lightbox eljátszott a négyfelé osztás gondolatával is, de azt végül elvetették.

"Tisztában vagyunk vele, hogy néhányan szívesen vennétek a 4 player split screen módot is, mint ami a Warhawk-ban volt. Sokat gondolkodtunk ezen és inkább nem csináljuk most meg. A felméréseink szerint nagyon kevesen játszottatok így, szóval inkább más terekre fókuszáljuk az erőfeszítéseinket, mint például, hogy jobbá tegyük a két játékos módot."

"Akik szerettek így játszani, azoktól elnézést kérünk, mindenki másnak pedig üzenjük, hogy tetszeni fog az új felbontás és a nagyobb radar térkép."

Mindkét játékos beléphet majd a saját PlayStation ID-jét használva azon az egy gépen, így mindketten léphetik majd a szinteket, igaz a trófeákat így is csak az egyikük kapja majd. A dolog még így sem tökéletes, de sokkal jobb lesz mint a Warhawk-ban volt.

A Starhawk várhatóan májusban jelenik meg.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. DogTheDog
2012.03.23. 14:42
A beta szervereken van meg valaki,vagy volt egyaltalan?
Kb egy hete toltottem le,de ugy tunik csak en probalgatom egyedul.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. HUFEUR
2012.03.23. 18:15
Én is próbálgattam még talán 2 hete, mindig talált valami szervert ahol minimum 4vs4 volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!