iPon Hírek

Osztozkodik a Mass Effect 4 és a Dragon Age 3

Dátum | 2013. 06. 19.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Yanick Roy, a BioWare Montreal stúdióvezetője örömmel újságolta el mindenkinek, hogy elkészült a következő Mass Effect design dokumentációjának első inkarnációja. A lent látható, igen-igen vaskos papírhalomról van szó, Roy elnézést is kért a fák miatt. Egy rajongó viszont rögtön aggódásba kezdett: ha még csak most tették az asztalra a játékterv első változatát, akkor biztosan még évekre van a játék megjelenése. Roy azonban a segítségére sietett, és elmondta, hogy az anyagon egy nagy és tehetséges csapat dolgozik, ráadásul több alapvető játékrendszert átvesznek majd a Dragon Age 3-ból, ami jóval előrébb jár a fejlesztésben. Roy megerősítette, hogy a két játékban előfordulnak majd hasonló elemek, ami azért is logikus, mert ugyanarra a motorra épülnek - mindkettő a Frostbite 3-at használja. Az új Mass Effectről egyelőre nem sokat tudni. Az biztos, hogy nem Shepard lesz a főszereplője, mint ahogy az is, hogy az új főhős még csak nem is fog hasonlítani rá - nem csak a külsejét tekintve, de a háttértörténetét, motivációit tekintve sem. A Dragon Age 3 viszont a bejárható, nagy és nyitott világgal reklámozta magát az E3-on, elképzelhető, hogy a Mass Effect is hasonló irányba mozdulhat el?

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. j.panzer
2013.06.19. 19:54
Én nem bánom ki lesz a főhős ME4-ben, csak legyen minél több románcolható lányka. Lehetőleg minél több aszári. És legyen jó komplex a Romance Challange, ne egy két szavas dialóggal lehessen ágyba vinni a nőket. Keljen bizonyítani, kapcsolatot építeni, ilyenek. (Jah meg legyenek kicsit jobbak a korhatáros átvezetők, ha értitek mire gondolok...)

(Amúgy nagy ME fan vagyok, mindegyik rész kitoltam vagy 5-ször, így vágom én, hogy a játék nem (csak) erről szól, de ha ez nem lesz benne, akkor az új részek már nem is fognak érdekelni. Hiába na, nekem kell bele a romantika, ez különböztetni meg a tucat TPS-ektől.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Zeusz310
2013.06.19. 19:59
hát a Dragon Age 3 jövő ősszel fog megjelenni. gondolom akkor valamikor 2015-ben fog megjelenni Mass Effect 4. de inkább keljen többet várni mint hogy össze legyen csapva.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. DaemonX
2013.06.19. 20:51
Már várom az új Mass Effect-et bár a Frostbite 3 miatt újítanom kell a gépemen, de ha minőségben hasonlít az elődeihez megéri.
Az ME4hez még annyit hogy ME3ban Red Ending közben látjuk Shepard-t nagy levegőt venni ( a megfogalmazás a spoiler elkerülése végett ilyen nem drogok hatása )... És a fejlesztők annyit mondtak hogy nem Shepardről fog szólni. Nem azt mondták hogy nem fog benne szerepelni.

J.Panzer veled azért értek egyet, mert régen míg nem játszottam ME-vel úgy voltam vele hogy szr... De haver azzal vett rá hogy játszam végig hogy Femshep+Liara... hohó rá 2 órával már felvolt telepítve a játék... azóta mind3at sokszor végig játszottam 12-16 óra átlaggal/rész és a sok több mint 20... (3 hónap no-net...) és tényleg ad pluszt a romantika a játékba
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. ThompsoN
2013.06.19. 21:37
Azt nagyon remélem, hogy nem Vega lesz a főszereplő, mert akkor én nem fogok vele sokat játszani, az is biztos. Ő az egyik legellenszenvesebb karakter.

Nekem egyébként olyan 25-30 óra körül van az átlag/rész. ME3-al még csak 2-szer játszottam, mert előbb létre akarok hozni egy tökéletes mentést az első és második részekből.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Szefmester
2013.06.19. 21:44
Hát viccesebb lenne, és rendesen kompenzálna pár bakit az, ha nem csak kasztot lehetne váltani hanem fajt is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. rieper
2013.06.19. 21:45
Ingyen netes pornóról hallottatok már?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. noPublicFG
2013.06.19. 23:16
jajj, ez az elmozdulunk valamerre, olyan idiótán sül el. A ME1 nagyon tetszett. Aztán a ME2-ben egy Gears of Wart kaptunk Shepard bőrében... Nekem az első rész mind irányításban, mind tálalásban nagyon tetszett. Azt kellett volna tovább vinni. De ez van. Nem én döntök, hanem a kiadó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2013.06.20. 18:15
Az 1-nek volt egy amolyan fapados feelingje az egyforma bunkerekkel és a bár összetett de csak addolós fejlesztéssel. A 2-ben minden lebutítottak(és elvették a társak képességeinek 50%-át), a 3-ban visszahozták, ami jó volt az 1-ben és elcseszték a történetet -> pont lex@rták, hogy mit csináltál az utolsó döntésig, volt 3 aztán 4 opciód különböző színű robbanáseffektekért.
Hasonló elemek? Végig lehet majd játszani a Dragon Age-t a szóköz a shift nyomkodásával ulcokolva minden archivementet?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!