iPon Hírek

Ötletes tartókonzol tábla PC-hez és E-könyv olvasóhoz

Dátum | 2011. 01. 24.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A minőségi processzorhűtőiről és rendszerhűtő ventilátorairól ismert Scythe most egy új szegmensben próbál szerencsét: a neves japán gyártó egy tetszetős tartókonzolt mutatott be, ami E-könyv olvasókhoz és tábla PC-khez egyaránt tökéletes választás lehet, ha az adott eszközt kényelmesen szeretnénk használni úgy, mint egy hagyományos asztali gépet vagy noteszgépet.


Az állvány teljes egészében minőségi acélból készül és különleges festéssel érkezik, ami alumínium-szerű hatást ad a felületének. A 260 x 200 x 225 mm-es mérettel és 1205 grammos súllyal érkező Scythe e-Book Holder tartókonzolja 360 fokban elforgatható és rögzítő mechanizmusának köszönhetően 7,28”-tól 9,84”-os kijelző képátlóig bármilyen tábla konfigurációhoz, illetve E-könyv olvasóhoz használható – áll a gyártó hivatalos közleményében. A rögzítő fülek fokozatmentesen állíthatóak, így könnyedén és stabilan berögzíthetjük a tartókonzolba az adott tábla PC-t vagy E-könyv olvasót. Az állvány csúszkálását a talpazatának alján elhelyezett gumilábak próbálják megakadályozni. A rögzítő keretet igény esetén le is lehet szerelni az állványról és fel lehet szerelni egy VESA 100 kompatibilis fali tartókonzolra vagy egyéb VESA 100 kompatibilis állványra. Az állványt úgy alakították ki a tervezők, hogy a benne helyet foglaló tábla PC vagy E-könyv olvasó töltő kábele, illetve egyéb kábelei könnyedén elvezethetőek legyenek és ne akadályozzák a felhasználót a készülék használatában.


A Scythe e-Book Holder a jövőben akár még komolyabb népszerűségre is szert tehet, ugyanis a tábla PC piac igencsak fellendülőben van, így az okos rögzítő mechanizmussal ellátott felhasználóbarát tábla PC állványokra szinte biztos, hogy egyre nagyobb igény lesz.


Az Apple iPad-jával is kompatibilis újdonság már elérhető kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 29,5 euró magasságában helyezkedik el. A termékkel kapcsolatban további információt itt találnak az érdeklődők.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Szefmester
2011.01.24. 09:53
És a legnagyobb előnyét a tábla PC-knek el is veszik ezzel.. a (kényelmes) hordozhatóságot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. sleepingdr...
2011.01.24. 11:47
Szefmester, pont hogy tévedsz, ezzel a tartóval simán elérik a netbook/nettop piacot is. Ha nem kell, nem muszáj megvenni... De simán zsír! Otthon netezgetsz az asztalnál ülve, de indul a buszod, kikapod a tartóból, és már mész is. Hol veszi ez el a hordozhatóságot?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. chavier
2011.01.24. 12:10
sleepingdragon -nak igaza van,ezzel nem veszítesz semmit se...ezt pont hogy otthonra találták ki.a tartót nemkell magaddal vinned...és nem arra lett csinálva h örökké ebbe tartsd a tábla PC-d..ezt pont otthonra asztalnál ülve jó ha nem akarod a kezedbe fogni a táblád...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Ryd3r
2011.01.24. 13:48
iMac mini
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. princeps
2011.01.24. 20:52
elég alacsony helyre kell rakni akkor, olyan mintha elkezdenél tapogatni egy monitort, ha a szívnél magasabbra kell emelni a kezet akkor kényelmetlen, fárasztó. Volt egy ilyen cikk itt ipon on is, hogy miért nem terjedtek el az érintő képernyők asztali számítógépeknél.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!