iPon Hírek

Outlast – túlélő horror a Red Barrelstől

Dátum | 2012. 10. 18.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A frissen alakult, mindössze nyolc főt számláló montreali stúdió, a Red Barrels még nem készített és nem adott ki játékot ez alatt a név alatt, de a csapat tagjai egyáltalán nem számítanak kezdőnek az iparban, korábban olyan címeken dolgoztak, mint a Prince of Persia: Sands of Time, Assassins Creed, Uncharted és a Splinter Cell: Conviction.

A Red Barrels első munkája, melyet most jelentettek be egy túlélő horror lesz Outlast címmel és jövő nyáron fog megjelenni PC-re. A történet a coloradói hegyekben, egy elhagyatott, ám kutatási célokra felújított elmegyógyintézetben játszódik, ahol minden a feje tetejére állt és elszabadult a pokol. Főhősünk egy Miles Upshur nevű független újságíró, aki egy belső forrásból érkező tippet  követve jut el erre a barátágosnak éppen nem nevezhető helyszínre, ahol elmosódnak a határvonalak tudomány és vallás, természet és valami kimondhatatlan között.

"Eddig rengeteg nagyszerű játék készült, amelyben rémisztő szörnyek szerepelnek, melyek agyat esznek. Azt szeretnénk, ha az Outlast azért lenne félelmetes, mert a játékos tudja, hogy az ellenfeleknek, akikkel szembe kell néznie még megvan ez a szerve" – mondta a Red Barrels egyik alapítója, Philippe Morin.

"Csapatunknak nagy tapasztalata van a nagy sikerjátékok készítésében" – tette hozzá David Chateauneuf, aki szintén alapító tag. "Már alig várjuk, hogy kiderüljön, milyen ijesztgetős játékot tudunk mi magunk készíteni."


 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Keksz03
2012.10.18. 13:32
ejha! fasza kis trailer! várjuk!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. AxoPy
2012.10.18. 15:32
ja végre egy ijesztő játék a piacon! reméljük tényleg az lesz -.-"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. praviczp
2012.10.19. 07:37
Várós!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Squall85
2012.10.22. 09:30
Hátborzongató trailer! Elég hangulatosak a hangok, kiváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle. Remélem sikerül ATMOSZFÉRÁT teremteni, nem csak holmi ijesztgetős akció lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!