iPon Hírek

Owlboy: Idén jön PC-re

Dátum | 2013. 01. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Owlboy egy stílusos 2D pixel art platformjáték, a D-Pad stúdiótól. A 2011-es első bemutatkozásakor indie körökben nagyon nagy figyelmet kapott, de a megjelenését sajnos eléggé eltolták. Jo-Remi Madsen társfejlesztő most előállt egy közelítő dátummal, idén - remélhetőleg még tavasz előtt - számíthatunk a PC-s megjelenésre.

Ha szeretitek az old-school címeket, vagy a Braidet és indie testvéreit, akkor érdemes végignéznetek az alanti trailert.

Madsen azt is elárulta, hogy már tárgyalnak a Valve-val a Steames megjelenésről. A csapat nagyon izgatott a konzolportok kapcsán is, de azt még nem árulták el, hogy milyen platformokat céloztak meg. Amennyiben naprakészek szeretnétek maradni az Owlboy fejleményeinek kapcsán, ajánljuk figyelmetekbe a D-Pad Studios blogját.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Rannon
2013.01.09. 21:52
C64-en is játszottam már, de nem igazán látom értelmét a c64-es grafikával kiadni játékokat...
Szép platformot lehetne most is 2D-ben rajzolni, mondjuk a Rayman Origins, de így biztos könnyebb..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2013.01.11. 10:15
Ez nem csak szép hanem gyönyörű, és grafikusként jól tudom milyen nehéz ilyen élettel teli pixel art-ot csinálni, sokkalta egyszerűbb és kevésbé időigényes egy Rayman szerű grafika elkészítése, mint pixelenként elkészíteni egy ilyet, és bár az origins az egyik kedvenc játékom, sokkal hangulatosabnak találom ilyen témához és játékmódhoz ezt a grafikát!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!