iPon Hírek

P45-ös MSI lap 8 darab memóriafoglalattal

Dátum | 2008. 08. 23.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az MSI jelenleg 6 különböző P45-ös alaplappal képviselteti magát a piacon, ám úgy tűnik, hogy a gyártónak ez nem elég. A vállalat mérnökei készítettek egy meglehetősen furcsa, P45-ös lapkakészletre épülő alaplapot, amelyen összesen 4 darab DDR2-800 MHz-es memóriafoglalat helyezkedik el. Ja, meg még négy darab DDR3-1600-as memóriafoglalat is.A nem mindennapi alaplap összesen 16 GB-nyi DDR2-800 MHz-es vagy 8 GB-nyi DDR3-1600 MHz-es memóriának képes helyet biztosítani, egyszóval egy különleges, hibrid megoldásnak tekinthető. Az alaplap a rendkívül találó Memory Lover fantázianevet kapta. A P45-8D típusjelzéssel ellátott újdonság a legfrissebb Core 2 Duo, Quad és Extreme processzorok fogadására is képes. Az alaplapon egy nagyméretű rézből készült hűtőalkalmatosság próbálja hűvösen tartani az északi hidat, ez a hűtő a déli híd réz bordájával is kapcsolatban van egy hőcső segítségével. Az MSI P45-8D ezen kívül egyetlen darab PCI Express x16-os portot, valamint 8 darab SATA csatlakozót is tartalmaz.


A fentieken kívül nyolccsatornás integrált audió vezérlővel, gigabites ethernet csatlakozóval egyaránt rendelkezik a termék. Az alaplapon mikrokapcsoló formájában RESET gomb és bekapcsoló gomb is helyet kapott. Az MSI különlegességének árával és pontos megjelenésével kapcsolatban nincsenek információk. Érdekes egy alaplap.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. pluto
2008.08.23. 21:22
Ennek az a lényege hogy ha most veszel új gépet akkor még DDR 2-t veszel bele, majd pedig 2 év múlva alaplap csere nélkül DDR 3-at.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!