iPon Hírek

Panasonic okostelefon 4,3 collal számunkra is

Dátum | 2011. 12. 12.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Panasonic nemrégiben jelentette be, hogy elhagyja a japán piacot, illetve kiterjeszti a készülékek forgalmazását a világ több pontjára is. Az első külföld számára készülő okostelefont most saját szemünkkel is megcsodálhatjuk.


Az egyelőre névtelenségbe burkolózó készülékről annyit lehet tudni, hogy az előlapon egy 4,3 hüvelykes átmérőjű kijelző kap majd helyet, ami OLED technológiával készült és a felbontása 960 x 540 pixeles lesz. A jó japán szokásokhoz híven az ismeretlen Panasonic eszköz is csepp és porálló házzal rendelkezik, ami valamelyest újdonság lesz az európai és amerikai piacok számára. Az ultravékony telefon úgynevezett D-alakkal rendelkezik, és a tetszetős design egy NFC chipet is rejt majd, több információ azonban egyelőre nem áll rendelkezésünkre az osakai székhelyű gyártó androidos mobiljáról.


A cég nagy reményeket fűz a termékhez, és több milliós eladásokkal számolnak hosszabb távon, mind az észak-amerikai, mind pedig az európai piacon a jövőben. Maga a készülék természetesen megjelenik több ázsiai országban is a már említettek mellett, a gyártó pedig elsősorban a 30-as 40-es éveikben járó üzletembereket célozza majd meg vele. Az európai bemutatkozásra jövő év márciusában kerülhet sor.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. dongo84
2011.12.12. 14:26
Szimpatikus egy darab, bár nem értem, hogy a csepp és porállóság hol csatlakozik az üzleti szférához. (esetleg rálöttyen a kávé? vagy a polcon felejtett készülékre rakódik a por? ) Ettől függetlenül jöhetne több hasonló kaliberű mobil ami egyben karcálló is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. gabest
2011.12.12. 16:36
Nekem is szimpatikus! És a telefonról se feledkezzünk meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. StevyXIX
2011.12.12. 16:55
Ennek ára is lesz, de elég jónak tűnik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Maresuke
2011.12.12. 20:22
Jól néz ki a teló de nem úgy volt hogy a nagyon okos apple levédeti az nfc-t? Mert ahhoz képest egyre több telefonban látom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. 620hun
2011.12.12. 21:21
Nagyjából az egyetlen márka, ami nem okozott csalódást. Maradjon is így
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!