iPon Hírek

Panda, láncfűrésszel

Dátum | 2012. 01. 17.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Nem, ez nem egy WoW-os hír. A láncfűrészes pandával és őrült barátaival a mai naptól megvásárolható Genkibowl VII kiegészítő tulajdonosai találkozhatnak. A legelső Saints Row: The Third DLC új küldetéseket, ruhákat, járműveket és nem kis mennyiségű őrületet tartalmaz. Season Pass tulajdonosok számára a Genkibowl VII ingyenes, a többiek 560 MS pontért vásárolhatják meg Xbox Live-on, ill. 6.99 dollárért PSN-en és Steamen.


A Team Fortress 2 Steames előrendelői már korábban kaptak ajándék maszkokat, most viszont minden Steames játékos örülhet, az legújabb frissítéssel automatán érkezik 9 új és egyedi TF2-es óriásfej.

És ez még nem minden: aki a játékban már hozzájutott Shaundi ex-barátjának lakosztályához (a fegyverraktár lerohanása után) megkaphatja CheapyD-t, azt a karaktert, akinek szinkronhangját a CheapAssGamer.com jótékonysági aukciójának nyertese szolgáltatta. Hogyan juthatunk hozzá CheapyD-hez?

Xbox 360: CheapyD mindenkinek automatán jár, aki letöltötte az ingyenes Genkibowl VII Viewer Pack-et, vagy megvette a Genkibowl VII DLC-t.

PS3: a karaktert az ingyenesen letölthető CheapyD Pack tartalmazza.

Steam: a karaktert a január 17-i patch tartalmazza.

OnLive: a Steames verzióhoz hasonlóan a karaktert itt is a patch tartalmazza.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. patrik2991
2012.01.19. 22:06
Rühellem a Teamfortresses implementálásokat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!