iPon Hírek

Panopticon: Jövőre jön, PS Vita exkluzív lesz

Dátum | 2013. 05. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Ha még emlékeztek, a múlt héten leleplezett új Sony Japan játék bemutatkozó videójában mára ígértek friss információkat. Először is, az eddig Panopticon kódnév alatt futó projektre ráragasztották a végleges címét: Freedom Wars. Megtudhattuk, hogy a játék PS Vita exkluzív lesz és feltupírozták a korábbi videót is magyarázó feliratokkal és szinkronnal. A Londonban játszódó videó szerint a mindenki feje fölött látható visszaszámláló a hátralévő letöltendő büntetés idejét jelöli. Amennyire ki lehet venni, az emberek valamiféle virtuális börtönben vannak egy alternatív valóságban.
A Sony a játékot úgy sorolta be, mint "Recovery" multiplayer-akciójáték. Hogy ez mit jelent, az nem egészen világos. Mint ahogy az sem hivatalos még, hogy nyugaton is megjelenik-e a Freedom Wars. Ennek viszont elég nagy a valószínűsége, legalábbis Shuhei Yoshida is azt írta a NeoGAF-on, hogy reméli, így lesz.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. mikej95
2013.05.21. 20:00
Még így sem vágom. A rácsos-ágyban eltöltött idővel már előre le lehet majd törleszteni a jövőben a büntetéseket előre? Mi lesz így a megélhetési rabokkal?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. SonicTheHU...
2013.05.23. 14:23
Szép illuminátus logo
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2013.05.23. 19:57
SonicTheHUN: Micsoda tragédia, a Watchdogs-é pedig szabadkőműves jelkép, de mindkettő illik az adott játékhoz. Még mindig érdekelne engem a rácsos-ágy paradoxon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!