iPon Hírek

Parányi MP3-lejátszó

Dátum | 2007. 09. 13.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

A "hordozható zenelejátszó" fogalmát az elmúlt évtized során igen komolyan át kellett értelmeznünk - ez az aprócska, a Microkey névre hallgató MP3/WMA-lejátszó (amelyet Svájci illetőségű alkotója, a Zicplay nemrég mutatott be a berlini IFA alkalmával) pedig nem más, mint egy újabb bizonyítéka annak, hogy milyen messzire is jutottunk: mindössze 43 mm hosszú és 15 mm széles, de még ezen a kis helyen is egy teljes gigabájtnyi helyet bocsát rendelkezésünkre.

A jelenleg elérhető legkisebb MP3-lejátszóként beharangozott, mindössze 18 grammot nyomó Microkey újratölthető lítium elemről működik (hozzávetőlegesen hat órán át) és USB 2.0 útján kapcsolható össze szinte bármilyen számítógéppel - ugyanis valamennyi, a Windows 98 után megjelent operációs rendszerrel kompatibilis. Zenelejátszás mellett pendriveként is használható, valamint érintőképernyős interfésszel is használható.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.13. 08:31
A "hordozható zenelejátszó" fogalmát az elmúlt évtized során igen komolyan át kellett értelmeznünk - ez az aprócska, a Microkey névre hallgató MP3/WMA-lejátszó (amelyet Svájci ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!