iPon Hírek

Parányi pendrive a Transcendtől

Dátum | 2007. 10. 19.
Szerző | Gabriel
Csoport | ADATTÁROLÁS

Ma indította útjára a Transcend egyik újdonságát, a JetFlash T3-at, ami egy rendkívül kis méretű pendrive. Hasonlóan apró versenytársaival ellentétben ez azonban minden, csak nem törékeny - sőt, kimondottan strapabíróra és ellenállóra tervezték.

Mi több, egy speciális COB (chip on the board - chip a lapon) technika alkalmazásával a memóriachipet és az áramkörlapot magába a törhetetlen polikarbonát burokba ágyazták be, így eredményül egy minden eddiginél - még a szokványos méretűeknél is - keményebb és szilárdabb pendriveot kaptak. Ennek a nagymértékű ellenállóképességének és a kis méretének köszönhetően minden további nélkül hordható akár kulcstartón is, vagy himbálózhat a mobilunkon, de akár a levéltárcánkban is nyugodtan tárolhatjuk és nem kell attól tartanunk, hogy bármi baja esne.

Tárkapacitását tekintve 1 és 2 GB-os változatokban kapható; a csúcsminőségről és a hosszú élettartamról a NAND Flash chipek gondoskodnak. Súlya mindössze 2 gramm, méretét tekintve pedig 30,2 x 12,3 x 2,4 mm. A gyártó ráadásul olyannyira biztos a terméke elpusztíthatatlanságában, hogy élethosszig tartó garanciát vállal rá.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.19. 09:54
vissza a hírhez

Ma indította útjára a Transcend egyik újdonságát, a JetFlash T3-at, ami egy rendkívül kis méretű pendrive. Hasonlóan apró versenytársaival ellentétben ez azonban minden, csak nem ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!