iPon Hírek

Partnerkapcsolatba lépett az OCZ és az LSI

Dátum | 2010. 05. 12.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | ADATTÁROLÁS

Az OCZ egy igen fontos lépést tett az elmúlt napokban annak érdekében, hogy egyes SSD meghajtói bekerülhessenek az üzleti szerver- és munkaállomás konfigurációkba. A gyártó partnerkapcsolatba lépett az LSI-vel, aki MegaRAID vezérlőinek köszönhetően nem csak ismert, de elismert cégnek is minősül az üzleti felhasználók körében.


A partnerkapcsolat keretein belül az OCZ hivatalos LSI Alliance Partner minősítést szerzett, így Intrepid sorozatú SSD meghajtói immáron hivatalosan is használhatóak az LSI MegaRAID vezérlőivel, amelyekkel karöltve a termékek optimális kompatibilitást, teljesítményt és megbízhatóságot kínálnak az üzleti felhasználók számára. Az LSI MegaRAID névre keresztelt felsőkategóriás RAID vezérlői népszerűek az OEM és ODM vállalatok, valamint a rendszerintegrátorok és viszonteladók körében. A két gyártó együttműködésének köszönhetően a szegmensben olyan piacvezető megoldások lesznek elérhetőek, amelyek a tradicionális merevlemezeknél sokkal nagyobb teljesítményt, jobb elérési időket és nagyobb rugalmasságot kínálnak majd a vállalati alkalmazások számára. Nem mellékes tény, hogy ennek hatására az OCZ termékeivel beléphet az üzleti megoldások szegmensébe.


A MegaRAID vezérlők által támogatott Intrepid SSD meghajtók 2,5 hüvelykes formátummal rendelkeznek és 30 GB-os, 60 GB-os, 100 GB-os, valamint 250 GB-os adattároló kapacitással büszkélkedő verziókban érhetőek el. A termékekből MLC és SLC alapú megoldások egyaránt készülnek, a meghajtók SATA 3 Gbps-os, Fibre Channel vagy SAS csatolófelülettel és 64 MB-nyi gyorsítótárral érkeznek. A gyártó három év garanciát vállal az egységekre, amelyek egyébként 1,5 millió üzemórán át képesek meghibásodás nélkül működni. A család tagjai 260 MB/s-os maximális olvasási- és 210 MB/s-os maximális írási sebességet kínálnak, de ezek az értékek természetesen modellenként eltérhetnek.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. sleepingdr...
2010.05.12. 15:53
Hiba a címben: Parnterkapcsolatba
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. morgyi
2010.05.13. 13:19
Az utolsó képen mennyire látszik már h photoshop vagy ennyire ferdén lenne rajt a címke?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!