iPon Hírek

PAX videó válogatás

Dátum | 2010. 09. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Dungeon Siege 3 (PC, PS3, Xbox 360)

Megjöttek az első képsorok amik már egy kis gameplay-t is mutatnak az Obsidian által készített Dungeon Siege folytatásból. A dolog elég Diablo szagú, de a trailer ettől függetlenül egy jól összevágott darab, érdemes megnézni.


Firefall (PC)


A Red 5 Studios első próbálkozása így első ránézésre igen jól sikerült. A Firefall egy cel shaded grafikával készült csapat alapú shooter. Különböző feladatokat kell teljesíteni benne, és kitalálhatjátok, hogy egyik sem virágszedés: szét kell lőni mindent ami él és mozog. Használhatunk jetpacket, ami egy pár ügyes harci trükkel is szolgál (felugrasz -> becsapódsz -> mindenki meghal a közelben). A 2011-ben érkező játék nyílt világú, free-to-play üzleti modellre épít (mikro-tranzakciós) és nagyon jól néz ki. A béta hamarosan kezdődik, jelentkezni a hivatalos honlapon lehet rá!


Shogun 2: Total War (PC)


Az idei év negyedik negyedévében érkező RTS-ről már írtunk korábban, a mostani battle-reportból kiderül, hogy nagyjából mire számíthatunk. A közeli 3D csaták látványosak, már ha az AI hagy elég időt nekünk a gyönyörködésre!


Need for Speed: Hot Pursuit (PC, PS3, Xbox 360)


Látványos arcade NFS-t kapunk a Burnout Paradise fejlesztőitől. Az iménti videó minket meggyőzött, nagy reményekkel várjuk az új Need for Speed-et, igaz mostanában már annyi készül, hogy nem is tudjuk melyik épp a legújabb. :) Az NFS: Hot Pursuit idén novemberben érkezik, a játékból jön Wii verzió is, azért az Exient Entertainment felel.


Epic Mickey (Wii)


Ha már Wii, akkor ne hagyjuk ki az Epic Mickey intrójának második részét sem! Aki nem látta volna, az első rész megtekintéséhez katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. myckie2
2010.09.06. 14:40
Ugye amiről készült az nfs videó az a wii verzó mert ilyen gyenge grafikát is ritkán látni és ez nem nfs hanem burnout....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Insignia
2010.09.06. 15:42
szerintem ez inkább konzol verzió volt... wiinek ennél gyengébb lesz a grafja... de talán pc-n kapunk jobbat
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Predash
2010.09.06. 20:22
Szerintem szép ez a graf. De MINDEN tekintetben Burnout Dominator.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!