iPon Hírek

PCMark Vantage Windows Vista alá

Dátum | 2007. 10. 04.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | IT VILÁG

Hosszú idő után végre ismét új taggal bővül a PCMark család, az új jövevény a Vantage fantázianevet kapta. Az új PCMark 32-bites és 64-bites Windows Vista-ra készül, a szoftver nagyobb követelményeket támaszt a hardverrel szemben, a program futtatásához ajánlott lesz a többmagos processzor, a 256 MB-os videokártya memória és a Shader Model 3.0-ás támogatás egyaránt, plusz 1,7 GB szabad tárterülettel is rendelkeznünk kell majd a teszt futtatásához. A követelmények között van az 1 GB rendszermemória is, szoftver tekintetében Windows Media Player 11-re, Internet Explorer 7-re és Windows Vista operációsrendszerre lesz szükség.


A PCMark Vantage kifejezetten Windows Vista-hoz készül, a vállalat állításai szerint a szoftver segítségével egyaránt pontos képet kaphatunk egy egyszerű irodai számítógép vagy akár egy profi gamer konfiguráció pontos teljesítményéről. A szoftver átláthatóbb módon értékeli az egyes hardver elemek teljesítményét, így a teszt lefuttatása után azonnal láthatjuk, hogy mit érdemes cserélni a jelenlegi konfigurációnkban.

A pontos rendszerkövetelmények összesítve:

Videokártya 

Merevlemez

Rendszermemória 

Operációsrendszer 

Egyéb 

Az új PCMark pontos debütálásával kapcsolatban egyelőre nincsenek információink, mindenesetre kíváncsian várjuk a szoftver megjelenését.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.04. 16:07
Hosszú idő után végre ismét új taggal bővül a PCMark család, az új jövevény a Vantage fantázianevet kapta. Az új PCMark 32-bites és 64-bites WIndows Vista-ra készül, a szoftver ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!