iPon Hírek

Példa nélkül álló Wii-készletek az idei szünidőre

Dátum | 2007. 09. 19.
Szerző | Freeman07
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

A tavalyi számos új konzolkiadás közben nem sokan gondolhatták, hogy ilyen hatalmas sikere lesz a Nintendo Wii konzoljának. A kiadás után majdnem egy évvel pedig még mindig hatalmas a kereset a Wii után.

A szünidei időszak valószínűleg a Nintendo egyik legsikeresebb eladásait produkálhatja, éppen ezért a japán vállalat eddig példa nélkül álló készleteket szeretne felhalmozni, hogy az eladók ne érezzék magukat gondban hatalmas kereslet esetén se.


A San Jose Mercury News interjújában Reggie Fils-Aime, a Nintendo vezérigazgatója a következőt nyilatkozta: "A Wii készletek nagyobbak lesznek mint a kiadáskor, sőt, még több darab lesz készleten mint ami eddig elkelt." Azonban a sok Wii még nem jelenti azt, hogy a boltok polcai folyamatosan meg lesznek telve a Nintendo konzoljával. "Annak ellenére, hogy többet rakunk a polcra, várhatóan több is fog elkelni, így továbbra sem lesz könnyű beszerezni Wii-t."

A kiadása óta a Wii folyamatosan a konzoleladások toplistáján szerepel. Júliusban a Nintendo konzoljából 425 000 egység kelt el, az Xbox 360-éből 170 000 darab, a PlayStation 3-ból pedig 159 000. Emellett még az Egyesült Királyságban az eddigi leggyorsabban elkelt konzol címet birtokolja, és számos forrás szerint a Nintendo Wii-ja világszinten a jelenlegi konzolgeneráció vezetője.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.19. 09:37
A tavalyi számos új konzolkiadás közben nem sokan gondolhatták, hogy ilyen hatalmas sikere lesz a Nintendo Wii konzoljának. A kiadás után majdnem egy évvel pedig még mindig hatalmas a ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!