iPon Hírek

Pendrive borkedvelőknek

Dátum | 2007. 10. 12.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

Egy rendkívül furcsa pendrive-ra lettünk figyelmesek, amelyet kifejezetten borkedvelő felhasználóknak készítettek. Az alkalmatosság 1 GB-os tárterülettel rendelkezik, a pendrive külalakjában egy minőségi bort tartalmazó borosüveg szakasztott mása. Természetesen a különlegességek sora ennyivel még egyáltalán nem ért véget, a java még csak most jön.


A "borosüveg pendrive" tartalmaz néhány képernyővédőt és háttérképet, amelyek mind-mind a borral kapcsolatosak, sőt, még csengőhangokat is elhelyezett rajta a gyártó. Találunk a meghajtón egy borkóstoló demót, amelyen Michael Rolland látható, a pendrive megvásárlásával lehetőségünk van a BeWineConnected klubba is belépni. Akinek ez még nem lenne elég, annak tartogat a gyártó még egy meglepetést: a pendrive-on egy Open Cellar nevezetű szoftver is található, amelynek segítségével a borgyűjteményünkhöz bármelyik számítógépen hozzáférhetünk, persze csak digitális formában.

A hardcore borkedvelőknek szánt alkalmatosság már kapható kereskedelmi forgalomban, a nem mindennapi pendrive-ért 50 dollárt kell letennünk az asztalra, ami átszámítva körülbelül 9.000 forintos összeget jelent.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.12. 15:15
Egy rendkívül furcsa pendrive-ra lettünk figyelmesek, amelyet kifejezetten borkedvelő felhasználóknak készítettek. Az alkalmatosság 1 GB-os tárterülettel rendelkezik, a pendrive ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!