iPon Hírek

Pendrive és zseblámpa is lehet a modern sokoldalú bicskákon

Dátum | 2016. 01. 20.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Keyport új, meglehetősen modern multifunkciós bicskákkal jelentkezik a piacon, amelyek a szokásos eszközök mellett akár pendrive-ot vagy ledes zseblámpát is tartalmazhatnak.
Az újdonságok közül az egyik a Keyport Slide 3.0, a másik pedig a Keyport Pivot 1.0 nevet viseli. Közös tulajdonság, hogy mindkét modell ötvözi a régi és a modern megoldásokat, valamint mindketten moduláris felépítéssel rendelkeznek, és szabadon testreszabhatóak az aktuális felhasználói igényeknek megfelelően, hála a külön megvásárolható moduloknak.
Keyport Pivot 1.0
Az újdonságok a régi és az új kor eszközeit egyesítik: helyet kaphat rajtuk penge vagy sörnyitó, de a keretbe akár kulcsainkat is beépíthetjük, így mindig kéznél lehet minden fontos apróság. A Pivot modellnél a különböző betéteket kihajtással érhetjük el, a Slide esetében pedig kicsúsztathatjuk őket a házból. A termékek felvértezhetőek Bluetooth 4.0 LE modullal, így könnyebben a nyomukra lehet bukkanni a TrackR app és egy okostelefon segítségével, ha éppen nem találjuk őket. Emellett pendrive modul és ledes zseblámpa modul is választható hozzájuk, sőt, extraként akár írni is lehet a multifunkciós „bicskákkal”, hiszen felszerelhetőek golyóstoll betéttel is.
Keyport Slide 3.0
A Keyport Slide 3.0 négy vagy hat porttal érhető el, alap esetben azonban csak az üres keretet kapjuk, amihez külön kell nyers kulcsbetéteket, pengét, illetve egyéb kiegészítőket vásárolni. A Pivot 1.0 esetében ugyanez a helyzet, viszont ez a modell már az üres keret megvásárolása esetén is jól jöhet, hisz a legtöbb kulcsot minden egyéb kiegészítő nélkül fogadja. Az extra kiegészítőket persze külön kell megvásárolni, de a forgalmazás indulásával egy időben várhatóan kedvezményes csomagok is megjelennek majd.
A Keyport Pivot keret 19,99 dollárba kerül, a Keyport Slide 3.0 esetében pedig 29,99 és 39,99 dolláros alapárra kell felkészülni – előbbi a 4 portos, utóbbi a 6 portos modell árát takarja. A kickstarteres kampányban olvasható információk alapján a zseblámpa modul 9,93 dollárért, a zsebkés modul 20,02 dollárért, a két darab CR2032-es elemmel működő Bluetooth 4.0 LE modul pedig 29,99 dollárért lesz elérhető. Az újdonságok, illetve a külön megvásárolható modulok szállítása idén júliusban indulhat meg. További információk itt találhatóak.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. rfj1989
2016.01.20. 10:05
Megnézném ahogy "csüng" egy desktop usb portján
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. BlackDrago...
2016.01.20. 10:07
Ez k. tetszik, mindenképp veszek majd egy ilyet

Meg ez is jó:
http://leatherman.hu/tread.php
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Asagrim
2016.01.20. 10:33
Kíváncsi vagyok hogyan fogja tűrni az a vékonyka kis pendrive, ha rajta lóg az egész multifunkciós "bicska" teljes súlya.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Asagrim Black...
2016.01.20. 10:38
Minden vágyam, hogy 81 ezer forintért gépzsírral koszoljam be az ingujjamat. Őrület miket ki nem találnak ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. BlackDrago... Asagr...
2016.01.20. 10:46
Gépzsírral?

Ja a karkötőre gondoltál...
Igazad van, erre nem gondoltam, akkor a karkötő tényleg felejtős...

Viszont ez a bicska tetszik. Pendrive helyett lehet más modult tennék be, mert szerintem az a Pen-drive sem kapacitásra sem pedig sebességre nem elég... Viszont pl. egy ceruzára vagy tollra gyakran lett volna már hirtelen szükségem mikor nem volt. Meg a lámpa is hasonlóképp, a bluetooth indikátorért mert külön dicséret, sokszor megkímélne reggelente 10-20 perces keresgélésektől.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Asagrim Black...
2016.01.20. 10:52
Igen, valami kompaktabb megoldás ezekre mindenképpen hasznos lenne.

Néha elég hülyén néz ki, hogy előkapom a kulcstartómat, és van rajta 3 kulcs, egy power bank, egy USB pendrive, egy ilyen "key finder" bluetooth biléta, és akkor még nincs egyetlen szerszámom se!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!