iPon Hírek

Pendrive online biztonsággal

Dátum | 2008. 01. 03.
Szerző | Gabriel
Csoport | ADATTÁROLÁS

Bejelentette legújabb üdvöskéjét a SanDisk, nevezetesen a 4GB-os Cruzer Titanium Plus-t; ennek különlegessége az, hogy mindenről, amit rámásolunk, automatikusan online biztonsági másolat is készül, amit azán neten keresztül bármikor elérhetünk, értelemszerűen akkor is, ha a pendrive épp nincs nálunk (vagy ha netán elveszne, vagy ellopnák).

Persze ennek a nagyfokú biztonságnak ára is van - az online másolat-szolgáltatás $29,99-ba kerül évente (kb. 5.280 Ft), viszont az első hat hónapot ingyen és bérmentve, ajándékba kapjuk a megvásárolt Cruzerhez. Értelemszerűen az online másolatok akkor is jól jöhetnek, ha véletlenül olyasmit törlünk a Cruzerről, amiről aztán kiderül, hogy mégis meg kellett volna tartani; ilyenkor az ember csak belép az online backup-fiókjába és újból letölti magának a szükséges dolgait. A mentés sebességét azonban nagyban korlátozza internet elérésünk gyorsasága, így ha épp gigákat másolunk fel rá, akkor nem biztos, hogy olyan hasznos.

Kapható várhatóan márciustól lesz a Cruzer, bár még akkor is csak az USÁ-ban, ajánlott fogyasztói ára $59,99 (kb 10.560 Ft). Az online biztonsági mentési szolgáltatás Windows 2000 (SP4), XP és Vista alatt működik.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2009.01.30. 00:35
vissza a hírhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!