iPon Hírek

Pendrive túlélőknek

Dátum | 2007. 05. 02.
Szerző | Freeman07
Csoport | ADATTÁROLÁS

A Corsair, a világhírű memóriagyártó vállalat bejelentette Flash Survivor nevű pendrive családját, ami tulajdonságai alapján méltán rászolgál erre a névre, ugyanis mindegyik darab ütésálló és 200 méteres mélységig vízálló.

A Flash Survive pendrive-ok különleges, etilén-propilén-dién monomer szigetelése miatt képesek akár 200 méteres vízmélységet is túlélni. A CNC-vezérléssel készült alumínium-gumi burkolat pedig a fent felsorolt képesség mellett ütés- és rezgésállóságot biztosít az eszközöknek. Teljesítmény terén sincs szégyenkeznivalója a Corsairnak, a Flash Survivor család tagjai 34 MB/s olvasási és 23 MB/s írási sebességgel rendelkeznek. A pendriveok a fent felsorolt jellemzőkön kívül még 256-bites titkosítást is támogatnak.


Kezdetben két fajta változatban lesz elérhető, 4 gigabájt és 8 gigabájt tárolókapactiással. A kisebb változat 59 dollárba (12 000 forintba) a nagyobb pedig 130 dollárba (26 000 forintba) fog kerülni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2007.05.01. 23:43
vissza a hírhez

A Corsair, a világhírű memóriagyártó vállalat bejelentette Survivor nevű pendrive családját, ami tulajdonságai alapján méltán rászolgál erre a névre, ugyanis mindegyik darab ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!