iPon Hírek

Pénteken jön a The Incredible Adventures of Van Helsing 3!

Dátum | 2015. 05. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A magyar NeoCore Games nem siette el a The Incredible Adventures of Van Helsing III megjelenési dátumának bejelentését. A gótikus hangulatú hack&slash trilógia befejező epizódja még a héten, 2015. május 22-én megjelenik, pontosan 1 évvel a második rész után. Az ára 15 dollár lesz Steamen, ami nekünk valószínűleg 15 eruót jelent. A NeoCore bemutatott egy érdekes új videót is, melyben két új kaszt, a Bounty Hunter és a Constructor képességeit és lehetőségeit taglalják. Mindkettő messziről szereti osztani az áldást, de ahelyett, hogy olvasgatnátok, inkább nézzétek meg a videót:
A Bounty Hunter messziről lövöldöz tehát, míg a kis kereső botjai becserkészik és megjelölik az ellenfeleit. A Constructor egy egész mechanikus platformot tart maga mellett, ami további kis mechanikus szövetségeseket idéz, miközben lövöldöz is, mint a veszedelem. A szövetségeseknek jelölhetünk ki célt, miközben mi is folyamatos sebzést osztunk.
A Van Helsing III-ban van lehetőség egyedül vagy akár 4-en is játszani a barátainkkal kooperatívan, de 4v4 PVP-t is nyomhatunk majd. Megmarad a jól ismert tower-defense minijáték is, mely egyébként különálló címmé is kinőtte magát, ez volt a Deathtrap, ha még emlékeztek. Ami a sztorit illeti, végre lehull majd a lepel Lady Katarina múltjáról. A titokzatos és vicces szellemhölgy már az első rész óta állandó társunk volt, így már régóta fúrta az oldalunkat a kíváncsiság vele kapcsolatban... További információkért ajánljuk figyelmetekbe a hivatalos honlapot, itt olvashattok bőséggel a 6 kasztról is például.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. noPublicFG
2015.05.18. 20:07
Ezek szerint a névadó hőssel nem lehet játszani? Vagy valamit félre értettem?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea noPub...
2015.05.18. 21:02
Természetesen csak vele játszhatsz, a kasztokkal csak egy irányvonalat határozol meg a hős fejlesztésére.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!