iPon Hírek

Péntektől hivatalosan elérhető a Windows 7 béta

Dátum | 2009. 01. 08.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A Microsoft mérnökei már egy ideje gőzerővel készítik a vállalat legfrissebb operációs rendszerét, a Windows 7-et. A szoftverről előzetes tesztek már megjelentek, sőt, a Microsoft a CES folyamán is tartott egy kis bemutatót, amelyben az új rendszer képességeiről esett néhány szó. Az Associated Press legfrissebb információi szerint holnaptól hivatalosan, mindenki számára elérhető lesz a Windows 7 béta változata, az már más kérdés, hogy aki nagyon akarta, illegális úton már régen kipróbálta, legalábbis az egyes fórumok hozzászólásai erről tanúskodnak.


A bemutató alkalmával a Microsoft vezetője, Steve Ballmer kifejtette, hogy véleményük szerint a Windows 7 tökéletesen készen áll az első bemutatkozásra. A CNET információi szerint a Windows egyik munkatársa, Bill Veghte néhány megjegyzést is tett az új operációsrendszer megjelenésével kapcsolatban, amelynek köszönhetően most már teljes a köd a pontos megjelenés dátumát illetően. Veghte elmondása szerint A Windows 7 akkor jelenik meg, ha a szoftver minőségével kapcsolatban minden rendben van, persze minél előbb elkészül, annál jobb, de semmiképpen sem akarják, hogy a gyorsaság a rendszer hardver támogatásának és minőségének rovására menjen.

A Windows Team Blog-on szereplő hírek alapján holnap válik elérhetővé az a hivatkozás, amelynek segítségével a Windows 7 béta változatát január 9-től kezdve bárki letöltheti, aki kíváncsi az új operációsrendszerre. Az MSDN és a TechNet tagjai már szerda óta hozzáférhetnek az új operációsrendszer béta verziójához. A torrentnek köszönhetően már az elmúlt hónap vége óta ismerkedhetnek az érdeklődők a Windows 7 tulajdonságaival, persze nem túl legálisan - számoltak be a források.

A Windows 7 béta az alábbi oldalról lesz letölthető: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.01.08. 17:58
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Svindler
2009.01.08. 18:50
valószínűleg nem lesz, lokalizált változatot majd a kész verzióból kapunk
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Phantomstr...
2009.01.08. 21:31
Felesleges fikázni az új oprendszereket. egyszer mindenképp váltani kell, mert az XP már nem sokáig tudja kiszolgálni az alá rakott gépet. Eleinte amúgy azt is ugyan így kritizálták, most meg hogy itt az új, félisteni magasságba emelve rajongja körül minden felhasználó, akinek nincs meg a gépe hozzá. Pedig amikor az XP megjelent (asszem 2001/2 táján) ugyan úgy nem volt általános az ahhoz szükséges hardver.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!