iPon Hírek

Pereli a Motorolát a Microsoft

Dátum | 2010. 10. 04.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

A vád szerint a Microsoft több szabadalmát is megsértette a Motorola az Androidos készülékei egyes központi részeivel, így például a naptárral, a kapcsolati listával, az e-mail-szinkronizálással, és más hasonló alapvető funkcióival.

Némileg meglepő módon a Microsoft nem jelölt meg semmilyen összeget, amit esetleg elvárna majd a Motorolától kártérítés címén - de ez még menet közben is kialakulhat. Legrosszabb esetben persze az érintett készülékek USA-beli betiltása is ott van mindig, mint opció, de erre ilyen pereknél szinte soha nem szokott sor kerülni.

Ahogy ilyenkor illik is, a Motorola természetesen máris jelezte, hogy nem lesz könnyű préda, és "élénken védekezni fog"; utaltak az igen gazdag szabadalomtárukra is, mintegy sejtetve, hogy ők bizony hazai anyagból is össze tudnak hozni mindent, és ezt bizonyítani is tudják.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. insanity22...
2010.10.04. 15:37
Hajrá Motorola! Mielőtt a Motorolát elkezdi perelni a Microsoft, fizessen már Liliusnak is pár milliárdot (meg a majáknak), ha már ennyire a korrektségre megy ki a játék. Komolyan mondom, naptárakkal kezdenek el szórakozni, de ráérnek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!